Як закохати хлопця

Як закохати хлопця

Він і вона

Будь-яка дівчина скаже: закохати в себе класного хлопця непросто. Мужики тепер перебірливі, вибагливі та примхливі. Ці таємничі способи причарувати, приворожити і безнадійно закохати в себе на решту всього життя вибраного бідолаху існують! Як їх використовувати – по одному чи всі одночасно – залежить від ступеня примхливості кандидата в єдині та неповторні.

1. Будь слабкою й уразливою, ну хоч іноді. Це перевірений спосіб закохати в себе хлопця. Ти не повинна бути зовсім безпомічною, але й кам'яну стіну удавати теж не варто. Нехай чоловік почувається поруч із тобою захисником, адже чоловікам це необхідно.

2. Не обмежуй свободу коханого. Він має бути впевнений, що ти не зазіхаєш на його незалежність. Це потім ти скажеш, що боулінг щосуботи відміняється, утім, сауна щонеділі також. А поки ти хочеш закохати в себе хлопця, не обмежуй його свободу.

Відео дня

3. Дай хлопцеві шанс самоствердитися. Наприклад, попроси його щось зробити для тебе: полагодити комп'ютер, відвезти кота до ветеринара, поклеїти шпалери. Тільки вибирай таке завдання, з яким хлопець точно впорається.

4. Завжди цікався його думкою. Радься з ним щодо будь-якої дрібнички, головне, щоб він не подумав, що ти не в змозі нічого вирішити сама. Тож не перестарайся.

5. Дозволяй йому скучити за тобою. Трапляється, що дівчина, намагаючись закохати в себе хлопця, просто не відходить від нього ані на крок. Це докорінно неправильно, і може мати зворотний ефект. Будь трішки таємничою: іноді зненацька зникни, не договорюй до кінця про всі свої справи. Нехай помучиться або навіть поревнує.

6. Скажи, що боїшся сімейного життя. Хочеш закохати в себе хлопця – розкажи йому про свої страхи, пов'язані зі шлюбом, сімейним життям. Адже більшість чоловіків побоюються жінок, оскільки вважають, що їм нічого не треба, крім білої сукні й обручки. А ти візьми і скажи протилежне: я теж не впевнена, що хочу заміж, та й із дітьми ще треба почекати.

7. Будь завжди іншою. Змінюй щось у своїй зовнішності. Наприклад, стиль одягу, макіяж, зачіску. Загалом, будь загадкою для хлопця, якщо хочеш закохати його у себе.

8. Довіряй йому. Нізащо на світі не шпигуй за коханим, не рийся в його паперах, мобільному, комп'ютері. По-перше, це принизливо для тебе, по-друге, чоловіки не люблять, щоб обмежували їхню свободу.

9. Кажи компліменти. Хочеш закохати в себе хлопця – навчися бачити та хвалити його позитивні риси. Чоловікам необхідно знати, що їх цінують і поважають.

Вероніка ЛЮБІЧ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up