Як закохати хлопця (Продовження)

Як закохати хлопця (Продовження)

Він і вона

Початок читайте тут: Як закохати хлопця

10. Будь дотепною й лагідною. Твоє почуття гумору може виправити навіть найбільш патову ситуацію. Пам’ятай, у стресових ситуаціях важливо не лише правильно пожартувати, а й підбадьорити та підтримати.

11. Будь товариською в компанії його друзів. Спілкуйся і підтримуй стосунки з близькими для нього людьми, постарайся заприятелювати з його друзями. Нехай чоловік пишається, що ти його партнерка.

Відео дня

12. Створи комфортні стосунки. Коли йому буде затишно і добре поруч із тобою, він перестане думати про побудову сім’ї та стосунків, а розслабиться і почне насолоджуватися життям, отоді й з'явиться справжнє кохання.

13. Дозволь хлопцеві спостерігати за процесом причепурювання. Дівчата зазвичай забороняють спостерігати за собою в моменти причепурювання. Але ти зроби для коханого виняток. Це збільшить інтимність і потаємність ваших стосунків. Але не переборщи, деяких речей чоловікові все-таки краще не бачити і не знати.

14. Знайди хобі для двох. Нехай це буде приготування страв або вигул собак, вирощування рибок або орігамі. Усе що завгодно, аби лише вам обом це подобалося.

15. Дбай про здоров'я. Наприклад, несвіже дихання може стати непереборною перешкодою на шляху до кохання. Як і інші хвороби, яких можна було б уникнути або вилікувати.

16. Стеж за фігурою і поставою. Ніхто не каже, що треба голодувати, щоб закохати в себе хлопця. Адже худа корова – не завжди газель. Однак пам'ятати про міру необхідно. І, звісно, сутула дівчина має зовсім кепський вигляд. Тож хутчіш на танці, якщо хочеш знайти кохання!

17. Будь цікавою. Читай, дізнавайся новини, щоб із тобою було цікаво розмовляти. І навчися розмовляти мовою хлопців: цікався тим, чим живе твій коханий. Тоді ти зможеш стати для хлопця справжнім другом, а не тільки черговою дівчиною. А для хлопців це дуже важливо.

18. Будь позитивною й енергійною. Погодься, в млявої й апатичної дівчини значно менше шансів закохати в себе хлопця.

19. Не розповідай на першому побаченні все про себе. Будь загадкою хоч перші півроку стосунків, не розповідай про колишніх коханців, чоловіків, стосунки. Нехай у ваших стосунках не буде примар минулого.

20. Будь собою! Щирість – головна умова для справжнього кохання. Жодні хитрощі, якщо лише це не пов'язане із зовнішністю, не допоможуть закохати в себе хлопця, якщо ти щиро не хочеш цього і не бажаєш бути завжди з коханим!

Вероніка ЛЮБІЧ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up