Як залізничники у Козятині люстрували начальника

Як залізничники у Козятині  люстрували начальника

5 вересня минулого року вкинули у сміттєвий бак голову районної ради Віктора Слободянюка, минулої суботи — начальника Козятинської дистанції енергопостачання ПЗзУ Костянтина Кравчука

“Ідуть троє кумів після добрячої випивки.

- Диви, - каже один. - А місяць трикутний!

- Та ні, - заперечує другий. - Він квадратний!

Відео дня

- А ви про який місяць сперечаєтесь, - питає третій. - Про правий, чи про лівий?”

Саме таке, на перший погляд, складається враження, дивлячись відеофіксацію нещодавньої люстрації керівника залізничного підприємства. Вкидання у сміттєвий бак начальника відділення Південно-західної залізниці  Козятинської дистанції електропостачання Костянтина Кравчука відбулося 19 серпня 2017 року біля генерального офісу, на території, прилеглої до залізничного вокзалу станції Козятин. Можна назвати його спонтанним і не обдуманим.

Сама манера робітників повідомлення ЗМІ чітко о 8 годині на маленьку люстрацію керівника нас заінтригувала. Усе свідчило, що буде несподіванка, яка ретельно підготовлена. Прибувши до об’єкту, один журналіст пішов всередину офісу, інший — вів відеофіксацію по периметру. Вибрана тактика було правильна. Нам вдалось повністю відзняти всю несподіванку і опублікувати без редагування. Кількість переглядів і проявленого інтересу в суспільстві засвідчує, що ми зафіксували неординарну подію. І вона дасть поштовх до більш резонансних подій у такій напіввійськовій, відшліфованій корупцією, організації, якою являється Укрзалізниця.

Ми провели своє дослідження і встановили, що Костянтин Кравчук не випадкова людина в залізничній галузі. Він із Жмеринських країв. Працював інженером з техніки безпеки руху. Але такий фактор, що його кум начальник Жмеринського депо, докорінно вплинув на його долю.Та так, що він опинився на посаді директора Козятинської дистанції електропостачання!

З самого початку його не сприйняв колектив, вірніше — він не сприйняв колектив. Тертя посипались, як довготривалий дощ на голову. Відсутність фахового досвіду саме в системі електропостачання ще більш ускладнило стосунки з колективом. Вказівки до виконання керівником інколи були безглузді, непрофесійні і виконання їх могли спричинити трагічні наслідки. Замість того, щоб створити професійний дорадчий орган, Кравчук, використовуючи владу і кума, так зашморгав працівників, що ті не витримали і вкинули його у сміттєвий бак.

Зважаючи на таку люстрацію, управління залізниці змушене було змістити з посади Кравчука. А кум, як справжній кум, забрав до себе люстрованого керівника майстром одного з виробничих процесів на залізниці Жмеринки.

Отож. Козятин знову люстрував чиновника! Зранку, на Спаса, залізничники провели люстрацію, як Богоугодну справу на землі, як протест не християнським цінностям і приниженню робітників. Українцям важливо зрівнятися з жорстокістю і рішучістю, що проявлені ворогами України. Нація, яка спить під час війни, не прокидається. Вона зникає.

(відеоматеріал емоцій обурених працівників: https://koziatyn.info/Podii/kozyatin-znovu-lyustrue-10631494.html 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Igor Pavlyk

    сумно , що газета та працівники були втянуті в брудне захоплення влади
  • Влад Лісовий

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up