Як зі сніговими наметами в місті борються

Як зі сніговими наметами в місті борються
  • В ніч з 22-го на 23-тє січня почав падати сніг і в нашому краї.
  • До ранку його навалило стільки, що не кожен водій прийняв рішення добиратися до місця призначення власним транспортом. Та й почищені на ранок були тільки головні дороги та вулиці.
  • Ті, хто виїхав на дорогу, проблеми з пересуванням мали та долали їх.

 

Важче було водіям всіх маршрутів автобусів і їхнім пасажирам. Водії перевізники підїжджали до зупинок де сніг був відгорнутий не повністю.  Пасажири виходили з автобусів прямо в кучугури і проводили посадку із сніжних наметів. Водії першого, третього, четвертого маршрутів розверталися біля переїзду, що на Білій казармі. За що їм вдячні пасажири.

Відео дня

Під вечір, коли сніг майже вчух, снігозбиральна техніка добралася до другорядних доріг та окраїн міста. А за вулицю В Земляка забули. Чи вважали комунальники, що ця вулиця сама багатолюдна, тож впресують люди сніг власними ногами? Притоптали. Та не весь. На перехресті з вулицею Антоновича потрапляли в снігову пастку автівки майже кожні 10 хвилин. Рідко хто з водіїв покидав те перехрестя без сторонньої допомоги. В іншому місці базарної вулиці люди падали в снігову кашу, ставши на лід, припорошений снігом. Молодим, щоб підвестися на ноги, хватало якоїсь миті. Людей похилого віку доводилось ставити на ноги гуртом.

На зупинці автобуса “Пошта”, що біля відділення ощадбанку, комунальники нагорнули гірку з снігу. Поки, як кажуть, Бог милував. Але ситуація з висадкою та посадкою пасажирів на цій зупинці травматична. На ранок п’ятниці 25 січня залишились не відгорнуті від снігу розвороти автобусів маршруту 1-2-4. Водії цих маршрутів розвертаються в декілька прийомів.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up