Як змагалися нащадки козацької слави та хто переміг

Як змагалися нащадки козацької слави та хто переміг

10 жовтня на базі ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа-інтернат-гімназія» відбулися чергові змагання Гімназіади серед школярів району «Нащадки козацької слави».

У змаганнях взяли участь команди козятинської, зозулинецької, махнівської, бродецької, безіменської,  махаринецької, кордишівської, білопільської, вівсянецької, вернигородоцької, сестринівської, широкогребельської, пиковецької, вовчинецької, юрівської, переможнянської, дубовомахаринецької, кашперівської та флоріанівської шкіл. А також  самгородоцької «Школи-інтернат-гімназія».

Учасники демонстрували свої спортивні можливості з човникового бігу, стрибків у довжину та через скакалку, перетягування канату та в естафеті.(повідомляє Спортивна Козятинщина)
За результатами змагань визначено переможців:
І м. – ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа-інтернат-гімназія», Вернигородоцький ЗНВК І-ІІІ ст., Флоріанівський ЗНВК І-ІІІ ст.;
ІІ м. – Махнівська СЗШ І-ІІІ ст., Кордишівська СЗШ І-ІІІ ст. та Кашперівський ЗНВК І-ІІ ст.;
ІІІ м. – Махаринецька СЗШ І-ІІІ ст., Білопільський ЗНВК І-ІІІ ст., Вовчинецький ЗНВК І-ІІІ ст..
Переможці змагань нагороджені грамотами.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку Від читача 09:28 Пожежний схематоз 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up