Яка доля чекає на міську дошку пошани?

Яка доля чекає на міську дошку пошани?
  • Журналісти газети «RIA» побачили, що на вулиці Пилипа Орлика розбирають дошку пошани, що навпроти Будинку побуту.
  • Аби дізнатися, що планують зробити із конструкцією, ми звернулися з інформаційним запитом до Козятинської міської ради.

У відповіді, яку ми отримали, йдеться про те, що 26 липня цього року Виконавчий комітет міської ради видав рішення «Про демонтаж частини конструкцій міської дошки пошани».

«Відповідно до статей 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку з фізичним і моральним зносом конструкцій міської дошки пошани, виконавчий комітет міської ради вирішив провести демонтаж міьскої дошки пошани», — йдеться у відповіді.

Демонтують усе, окрім тієї частини, на якій розміщені фотоматеріали пам’яті воїнам, загиблим під час проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил.

Відео дня

Частина дошки, на якій були розміщені фото загиблих воїнів АТО/ООС, залишиться

Аби дізнатися, що буде на місці демонтованої конструкції, ми звернулися за коментарем у Відділ у справах преси та інформації Козятинської міської ради. Там нам відповіли, що планують зробити клумби.

— Там планується зробити гарні клумби. Залишиться лише шматочок там, де АТО. В області відмінена вже дошка пошани обласна. І в багатьох містах і районах дійшли до такого ж висновку. І згідно з рішенням, що вона вже почала розсипатися, її вирішили розібрати, — повідомили нам у Відділі у справах преси та інформації.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up