Які заходи будуть у Козятині до Дня Гідності і Свободи

Які заходи будуть у Козятині до Дня Гідності і Свободи
  • Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України Петра Порошенка у 2014.
  • Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013–2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

З нагоди роковин Голодомору 1932–1933 років в Козятині проходить ряд тематичних заходів.

Протягом тижня у музеї та шкільних бібліотеках проводяться заняття, історично-тематичні проекти, присвячені тим трагічним подіям.

Загальноміські заходи проходитимуть 23 листопада.

Відео дня

Мітинг-реквієм, покладання квітів відбудеться о 10:00 годині біля пам’ятного знаку «Хрест» на території храму Почаївської Ікони Божої Матері Української Православної церкви.

— Просимо козятинчан взяти участь у загальноміських заходах із вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу. Та приєднатися до акції,цього ж дня о 16 годині у вікнах своїх осель засвітити свічки пам’яті за жертвами українського народу.Це знак нашої скорботи. Це святий вогник, який зігріє душі загиблих. Це світло очищення задля нашого майбутнього, — йдеться на сайті міської ради

З нагоди Дня Гідності та Свободи у Козятинській центральній районній бібліотеці підготовлено книжкові виставки: "Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе повіки" (читальний зал відділу для дорослих); "Україна - країна гідності і свободи" (читальний зал юнацького відділу).

Віртуальна виставка літератури представлена на сайті бібліотеки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up