Козятинчани розповіли, яких змін чекають від нового Президента України

Козятинчани розповіли, яких змін чекають від нового Президента України

Опитування на вулицях міста.

Сергій (50), безробітній:

— Він має розігнати Верховну Раду, і залишити там 150 депутатів. Президент має відчувати підтримку народу. Разом із тим, він сам має підтримувати свій народ.

Відео дня

Юля (31), у декретній відпустці:

— Чекаю, що будуть підвищення зарплати. Але для цього потрібно, щоб ринок став прозорим, в Україну почали заходити інвестори, а економіка почала зростати.

Олена (30), у декретній відпустці:

— Хочеться, щоб у кожного була хороша зарплата. Є випадки, коли прибиральниці отримуюють більше, ніж лікарі. Це не правильно. Сподіваюся, ми нарешті почнемо нормально жити.

Олександр (38), будівельник:

— Зниження тарифів на комунальні послуги. Підняття пенсій до рівня, при якому можна жити, а не виживати. Чекаю, що будуть розслідування по злочинах Петра Порошенка. Що війна на Донбасі нарешті закінчиться.

Микола (50) приватний підприємець:

— Щоб зламав корумповані системи. Повернув медицину на дореформівський рівень. А міністра «купуй і лікуйся» передав силовим структурам.

Дар’я (18), продавець-консультант:

— Хочу, щоб він вів політику покращення добробуту народу. Щоб громадяни не тікали з України, а молодь, яка виїхала, бачила перспективу повернення додому.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • адольф

    шановні автвмото любітелі бариги хотять забрати площадку біля колишнеего дай де  всі гуртом будували для огляду транспрту та реестраціі  заставили нас автолюбітелів за потреби шукати реестраціі бердичів хмільник так захотів аваков  але приміщення стойть пасткою та думають як знищети створити нам не подопства мерія тяне ковдру на себе аваковтрактуе нема людей та не вигідно а чому співробітникам е час пянствати  бездіяльнічати стріляти дітей а не  іти на зустріч людям прашива була міліція  але якаж дорога та чесна  поліція   просимо підтримки дописів від жителів козятиських авто  власників не дамо знищити наше громалське надбання
  • віктор

    дуже жаль що наша  золота молодь прийде до влади але ці шоколадні бариги не дадуть працювати  згадайте що творили перед виборами  особисто варяга з калинівкислабчук дупу рвав усім за пороха за його ненжеру так само горе мер за юлю старуху шапокляк з обманомсплат за жкх чому вони ще не увідставці   молодь учасники ато  розум нашой націі вставайте крокуйте під знамена бородьби  зшоколадною бандою та братис до влади як красти гролші то вони якборонити крайну гибнути то  вам  не допу4стіть на виборох  помилок
  • Василь з махаринець

    Чекаємо дефолту
  • Алінка Чогло

    Хароших
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up