Якщо сьогодні «небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде"

Якщо сьогодні «небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде"
  • Погода 4 листопада в Козятині — по-осінньому тепло
  • Сьогодні очікується +8..+12 °C, переважно без опадів, туман, легкий вітер

На зміну похмурому ранку в Козятині прийде ясний день, і хмар на небі не буде до самого вечора.

Народний прогноз погоди

4 листопада відзначається свято Казанської ікони Божої Матері. Цей день вважався дуже вдалим для весіль. Відбувається перелом погоди.

Відео дня

Якщо на Казанську день почнеться туманом - відлизі бути, а якщо ясний день - чекай похолодання. Якщо «небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде".

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up