Яку професію обере Влад Єгоров, залишається секретом

Яку професію обере Влад Єгоров, залишається секретом

Наші інтерв’ю

За кращого спортсмена Вінниччини зі стрибків у висоту Влада Єгорова написано багато. Тільки всі статті про нього спортивної тематики. А хотілося б знати про кращого стрибуна нашого краю значно більше.

Зустрілися ми з ним в школі-ліцеї, де він навчається. Школяр не дуже полюбляє спілкування з медійниками. У основному вони хочуть знати все, що відбувається під час змагань. А це іноді заважає показати хороший результат .Спортсмену на змаганнях можна розслаблятися, але потрібно бути сконцентрованим на стрибку. А представники преси не завжди це розуміють. Вони, виконуючи свою роботу, часто ставлять питання, які не є ключовими в спорті.

— Один раз чуть не зарахували спробу стрибка в ситуації, коли відповідав на питання преси, —  пригадує спортсмен.

Відео дня

Почав займатися Владислав спортом у 10 років. У спортивну секцію, де тренером з легкої атлетики був Валерій Зелінський, привів його батько. Ріс школяр, росли і його результати. Спеціалісти пророкують йому велике спортивне майбутнє. Тільки сам спортсмен ще не вирішив присвятити себе повністю спорту, чи набути професію. Спортивний вік в атлета короткий, а улюбленою справою йому хочеться займатися все життя. Яку професію має обрати наш співрозмовник, нехай буде секретом самого спортсмена. У дитинстві він хотів бути космонавтом чи пожежником. Дитяча мрія Влада на даний час залишилася тільки мрією.

Крім спорту і занять в школі, спортсмен любить походи в гори, подорожувати з друзями. Любить слухати музику та читати книги. Не цурається і домашньої роботи. Адже часто господарюють двоє чоловіків без мами. Вона працює в Києві 2 на 2 дні.

Щодо спортивного майбутнього чемпіона області, сам Владислав у прогнозах обережний. Каже, що результати залежать від тренувань. Вдасться втілити задумане, будуть результати.

— Хочу на наступних змаганнях стрибнути з особистим рекордом, — сказав чемпіон.

— А який результат потрібно підкорити?

— На змаганнях з першої спроби беру 193, значить, потрібно більше.

— А в якому стилі стрибаєш?

— З великих спортсменів перекидним здорово стрибав тільки Валерій Брумель. Спортсмени сьогодення стрибають в стилі Фосбері-флоп.

— Як розцінює твої успіхи тренер?

— Валерій Андрійович чудовий тренер і педагог. З ним є перспектива рости в спорті.

— Які успіхи в школі і який улюблений предмет?

— Люблю фізику, позитивно ставлюся і до інших предметів, а щодо успіхів в школі, то це можуть коментувати мої батьки з вчителями.

— Кого в тебе більше серед друзів хлопців чи дівчат?

— Мабуть, порівну.

А з ким цікавіше?

— Найбільш цікаво, коли всі разом. Ми ж вже не діти.


 

      

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up