«Її залишили в притулку»: допоможіть Крістіні розшукати сестру

«Її залишили в притулку»: допоможіть Крістіні розшукати сестру
Крістіна сподівається на диво і дуже хоче знайти свою сестру
  • Така доля. Крістіні Ярмоленко 36 років. Вона з родиною (чоловіком та двома дітьми) проживає в Києві. Має молодшого брата та козятинське коріння. Нещодавно їхню родину спіткало нещастя — трагічно загинув старший брат Руслан. На фоні нервового стресу батьків, вона дізналася, що в неї є старша сестра…Відразу після цього розпочала пошук рідної людини і дуже вірить та сподівається, що незабаром вони зустрінуться...

«Прошу не судити, а зрозуміти» — такими словами Крістіна Ярмоленко розпочала свій опублікований у соцмережах пост про пошук рідної крові — сестри, про існування якої не знала більше тридцяти років і дізналася лише тиждень тому. Звісно, відразу прокинулося сильне бажання її знайти.

Крістіна не знає ні її імені, ні прізвища, ні точної дати народження. Та це її не зупиняє. Сподівається на те, що той, хто прочитає і знає цю історію, відгукнеться і допоможе.

— Моя мама, Людмила Іванівна Нижеборська, народилася в Козятині. Навчалася в п’ятій школі, — розповідає Крістіна. — Певний період свого життя проживала в районі ПРБ. Наразі мешкає на Житомирщині. Спочатку вона була заміжня за одним чоловіком, в них народився син, мій брат по-матері Руслан. Після його трагічної смерті у розмові вже з моїм батьком, я дізналася, що в неї була ще одна дитина — донька і моя старша сестра. В мами зараз після смерті сина постійні психози та стреси. На цю тему розмовляє не охоче. Просто сказала мені, що ця історія має місце в її житті.

Відео дня

За словами Христини, наскільки їй нещодавно стало відомо, Людмила Іванівна, після розлучення з першим чоловіком, сама виховувала сина. Доньку залишила не в пологовому відділенні. Дівчинка прожила в родині близько чотирьох років. 

— Коли мій батько одружився на мамі, він намагався її знайти, в свій час він був впливовим чоловіком, — каже Крістіна. —  На даний момент я не знаю ні її ім'я, в мене немає жодної світлини та будь-якої іншої інформації. Знаю лишень, що вона приблизно 79-80 року народження. Хочу знайти Русланову хрещену, тому що вона на ПРб живе. Можливо щось підкаже. Але на пост у фейсбуці ніхто не відкликається, люди лише перепощують. А поїхати в Козятин я зараз не можу, чоловік зайнятий, електропоїзди не ходять. Тому поки що розмістила інформацію в соцмережах. А ще мені порадили звернутися до місцевого РАЦСу і вказати мамині дані. Мовляв, в них має бути запис всіх її дітей. 

Наразі пані Людмила проживає на Житомирщині. Носить прізвище батька Крістіни — Нижеборська. А дівоче її прізвище Лєвандовська. На момент, коли вона розлучилася з першим чоловіком, то залишила його прізвище — Булавська. 

— Я все розумію, що знайти свою сестру — це один відсоток зі ста можливих, — продовжує Крістніа. —  Але все рівно шанс на це є. Я знаю ситуації, коли рідних знаходять і через 30-40 років. Я дуже хочу розшукати її. Можливо, хтось знає мою маму та її історію, бо вона мала в Козятині багато подруг — буду вдячна за будь-яку інформацію. Телефонуйте за номером — 0989496503

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Кристина Ярмоленко

    Дякую
  • Lubov Goryachevskaya

    Зверніться в передачу жди меня
  • Інна Кравчинська

    Бажаю віднайти сестру.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up