Його судять за корупцію, але протокол обласне управління склало не професійно

Його судять за корупцію, але протокол обласне управління склало не професійно

Дивна ситуація склалася навколо голови районної ради Козятинського району Віктора Слободянюка. Перший із перших попав під суд за корупційні дії за ст.172-4 ч.2 КУпАП.

Що характерно, перед судом він завчасно свідомо ціленаправлено і брехливо розмістив у кишеньковій пресі інформацію про те, що ніяких дій по відношенню нього поліція не вчинила і в суд не направляла. Однак відбулося два судових засідання під головуванням судді Проця.

Відповідач по справі побудував свій захист, не заперечуючи свою непричетність або підсудність. Він лише наполягав на неповноті та відсутності даних у протоколі.

Суд розглянув протест адвоката і задовольнив його повністю. Не виправдовуючи Слободянюка, переадресував матеріали з поворотом в поліцію м. Вінниці “для доопрацювання”.

Відео дня

Цікаво, що на стадії складання протоколу та суті звинувачення, суд встановив, що протокол складений “непрофесійно і не відповідає вимогам закону”.

Правда, дивно, що працівники обласного управління поліції у Вінниці по боротьбі зі злочинами в сфері економіки профнепридатні? Мало того, прокуратура також  підписалася під непрофесійними діями поліції.

Ну і хто тут повірить, що прокурори самих високих рангів, професура юриспруденції просто так підписалась під завідомо тупим безграмотним протоколом і направили в суд завідомо непрохідні матеріали? Напевно, розрахунок був — розіграти партію кулуарно. Однак цьому завадили громадськість та преса.

Хай би хто і як переконував, що поліція і прокурори діяли безкорисно — навіть учень п’ятого класу середньої школи в це не повірить.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up