Юрій Слабчук хоче повернутися до головування в РДА. Вивчаємо його декларацію

Юрій Слабчук хоче повернутися до головування в РДА. Вивчаємо його декларацію
Фото з сайту Козятинської РДА
  • Калинівчанин Юрій Слабчук, якого Президент звільнив з посади голови Козятинської районної адміністрації 11 листопада, хоче знову очолити РДА.
  • Він подав декларацію на сайті НАЗК як претендент на посаду голови Райдержадміністрації.
  • Розповідаємо, що задекларував чиновник.
     

Декларацію Юрій Слабчук подав ще 5 листопада, за шість днів до того, як Президент звільнив його з посади.

У документі вказано, що претендент на посаду голови РДА має квартиру у Калинівці, площею 57 квадратних метрів. Також задекларовано кафе зі спорудами, що належить дружині, і житловий будинок на 48 квадратних метрів, право власності на який має Григорій Корченюк.

Юрій Слабчук спільно з дружиною володіють легковим автомобілем Volkswagen 2003 року випуску. Коштував автомобіль на момент, коли його придбали, 76 тисяч. Окремо дружина задекларувала легковик Geely 2014 року випуску за 92 тисячі, а сам Слабчук — вантажний фургон.

Відео дня

Що стосується доходів, то Юрій Слабчук задекларував 273 899 гривень заробітної плати. Джерелами доходу вказані Козятинська та Калинівська райдержадміністрації. Дружина задекларувала 225 320 гривень як дохід від підприємницької діяльності, 77 601 гривню як заробітну плату і окремо 300 гривень (виплати чи відшкодування).

Декларації інших кандидатів на посаду голови Козятинської РДА поки відсутні.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Альоша Капніст

    Що він зробив у районі? Перерізав святкові стрічки та набивав грішми кишені!А діти в школах мерзли Діденко гріла жопу за кордоном на теплих моряхГрає роль невинного дурачка!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:36 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up