З 1 червня планують відновити рух приміських електропоїздів (Оновлено)

З 1 червня планують відновити рух приміських електропоїздів (Оновлено)
  • З 1 червня частково відновлюється залізничне сполучення. Укрзалізниця вже відкрила продаж квитків на кілька поїздів дального сполучення
  • Відомо, що з 11 призначених поїздів, в Козятині зупинятиметься поїзд 769/757-770/758 Київ-Кам'янець Подільський, Могилів-Подільський. Зупинка по Козятину в сторону Вінниці в 16.49, в сторону Києва о 07. 04. 

З понеділка, 1 червня планується відновлення руху приміських електропоїздів в напрямку Козятина та Жмеринки. Наразі це все, що відомо. Графік руху ще узгоджується.

Відео дня

Відомо, що вже відкрито продаж квитків на потяги сполученням: Київ-Харків, Київ-Костянтинівка, Київ-Кременчук, Київ-Маріуполь, Київ-Лисичанськ, Одеса-Харків, Дніпро-Одеса, Харків-Новоолексіївка. Плацкартних місць у продажі поки що немає, а ті, що є — не всі доступні для бронювання.
З 1 червня через Вінницю йтимуть лише поїзди № 105/106 Київ-Одеса та №763/764 Одеса-Київ.
Пасажирів пускатимуть у вагони лише за умови наявності захисних масок. Крім того, під час перевірки квитків має проводитися температурний скринінг. 

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Оксана

    Оце так відкрили!!!
  • Николай Крента

    Полный отпад
  • Анна Скворцова

    Вот это номер!!!
  • Наталья Яковец-Швец

    Немає слів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up