З 1 листопада ціна газу знову зросте. Скільки платитимемо?

З 1 листопада ціна газу знову зросте. Скільки платитимемо?

Ціни на газ в листопаді підуть вгору. Козятинчани, які підключили тариф «Річний», продовжуватимуть сплачувати за газ по ціні, яку зафіксували при переході на новий тариф.
 

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів у листопаді 2020 року на рівні 6,33 грн/куб. м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки).

У порівнянні з жовтнем ціна газу зросла на 34,7%. Про це повідомляється на сайті компанії.

— Ціна на природний газ в листопаді в рамках тарифу «Місячний» складає 6,33 грн/куб.м. з ПДВ (без вартості розподілу). Для тих клієнтів, які у листопаді підключать тариф «Річний», ціна газу на наступні 12 місяців становитиме 6,45 грн/куб.м з ПДВ (без вартості розподілу). Натомість, клієнти, які підключили тариф «Річний» в попередні періоди продовжуватимуть сплачувати за газ по ціні, яку зафіксували при переході на річний тариф, — розповідають у відомстві.

Відео дня

Зазначений тариф дає змогу застрахуватися від подальших цінових коливань та зробити витрати на газ планомірними. Однакові щомісячні платежі в рамках тарифу «Річний» допоможуть знизити фінансове навантаження на сімейний бюджет в опалювальний період, коли споживання газу більше, а ціна на нього вища, ніж у міжсезоння.

Крім того, до 31 жовтня включно ще можна встигнути підключити тариф «Річний» по ціні 5,24 грн/куб.м з ПДВ. Зміни цін на газ в листопаді обумовлені, в першу чергу, сезонним фактором та збільшенням оптової ціни на блакитне паливо. Разом з тим, з серпня ГК «Нафтогаз України» пропонує своїм клієнтам газ за найкращими цінами. Нагадаємо, що ГК «Нафтогаз України» формує ціни тільки для своїх побутових клієнтів. Якщо клієнти інших газопостачальних компаній мають бажання отримати газ за цінами ГК «Нафтогаз України», то їм потрібно змінити постачальника.

Зробити це можна онлайн:

Ціна природного газу для побутових споживачів «Вінницягаз Збут» у листопаді 2020 року становитиме 8,85455 грн за м куб. У перерахунку на енергоодиниці вартість становитиме 0,8353 грн/кВт-год.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Tatyana Rasnyanskaya

    Це просто  @опааа!!!!!!😭😠😡🤢☻👹👿
  • Rachel Konekt

    А враховуючи доставку, то вже по 10 грн буде. Вимруть відразу всі бабці, яким прийде "рахунок за комуналку"- і ковіда не потрібно, бо всю пенсію на газ бабусі і дідусі віддадуть. Коли вже зароблять достатньо? Що не рік, то працюючи на двох роботах, тільки на газ і вистачає. Маю надію, що той Вінницягаз дихатиме тим газом замість повітря.
  • Валентин

    Навибирали??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up