З «Меморіалу Дем’янюка» легкоатлети Козятина привезли до рідного міста весь комплект нагород

З «Меморіалу Дем’янюка» легкоатлети Козятина привезли до рідного міста весь комплект нагород
  • У суботу, 20 лютого на базі спорткомплексу стадіону «СКІФ» Львівського Державного університету фізичної культури відбувся 22-й за ліком міжнародний турнір зі стрибків у висоту. Пам’яті відомого українського спортсмена, майстра спорту міжнародного класу, учасника ХХІІ Олімпійських Ігор 1980 року, володаря кращого результату світу у 1981 році (233 см) Олексія Дем’янюка, який трагічно загинув в 1999 році.

Особливістю змагань «Меморіал Дем’янюка» є участь в змаганнях починаючих спортсменів, так і відомих атлетів: учасників та призерів Олімпійських ігор, рекордсменів світу та Європи. Наприклад, в минулому році наші спортсмени мали змогу поспілкуватися з світовою рекордсменкою серед юніорів Ярославою Магучих. В цьому році в змаганнях брали участь киянки Юлія Левченко та Ірина Геращенко і спортсмен з Кропивницького Олег Дорощук.

Турнір, створений в пам’ять про Олексія Дем’янюка, став популярним серед «стрибунів у висоту» України. В середньому в ньому беруть участь від 100 до 150 спортсменів висотників. Тільки в цьому році через карантинні обмеження в змаганнях брали участь близько сотні спортсменів. За оцінками учасників змагань «Меморіал Дем’янюка» по праву є одним із найкращих турнірів зі стрибків у висоту.

Відео дня

Вдало на цих змаганнях виступили спортсмени нашого міста. Серед юнаків перемогу здобув з результатом 198 см Кирило Луценко. У віковій групі 2006 серед дівчат срібну нагороду стрибнувши на 165 см здобула Єлизавета Чорна, Уляна Лакійчук в цій віковій групі з результатом 150 см стала бронзовим призером. Серед хлопців цієї вікової групи 2-е місце з результатом 165 см посів Олексій Лясковець.

По приїзду спортсменів зі Львова додому ми поспілкувалися з тренером команди Володимиром Галицьким. Тренер каже, що своїм вдалим виступом зобов’язані директору Вінницького спорткомплексу “Колос” Валерію Швецю.

— Він радушно відкрив двері спорткомплексу де ми отримали можливість для повноцінних тренувань

 Наша землячка Єлизавета Чорна — срібний призер чемпіонату України

Каток, який так сподобався козятинчанам, залили хокеїсти
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up