З ростом індексу маси тіла зростає і ризик появи злоякісних пухлин

З ростом індексу маси тіла зростає і ризик появи злоякісних пухлин

4 лютого – Всесвітній День боротьби проти раку. Ця хвороба є однією з провідних причин смерті в усьому світі. У 2018 році від неї померли майже 10 мільйонів осіб.

У країнах Європейського регіону ВООЗ (включаючи Україну) смертність від онкологічних захворювань стоїть на другому місці після смертності від хвороб системи кровообігу .

Найпоширеніший вид раку серед жінок – це рак молочної залози. Серед чоловіків – рак легень і передміхурової залози. До групи ризику розвитку онкологічних захворювань входять люди з надмірною вагою. Вчені довели, що з ростом індексу маси тіла зростає і ризик появи злоякісних пухлин.

Ожиріння може стати причиною 13 видів раку!

Відео дня

Дотримання елементарних правил профілактики і регулярне медичне обстеження , дозволить знизити ризик розвитку раку на 90%.Тобто, доклавши певних зусиль, кожен з нас здатен прожити життя без пухлинних захворювань.

Щоб попередити рак, відмовтеся від куріння, не зловживайте алкоголем, підтримуйте нормальну вагу тіла, правильно харчуйтеся, радійте життю, правильно засмагайте, регулярно відвідуйте лікаря.

Бережіть здоров’я!!!

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up