З Вінниці до Козятина везуть хворих на коронавірус

З Вінниці до Козятина везуть хворих на коронавірус
  • Лікарні міста переповнені хворими на коронавірус. Спочатку пацієнтів з COVID-19 почали возити до Калинівки, потім до Хмільника, а нині уже і до Козятина.
  • Про це повідомляє сайт 20 Хвилин Вінниця

— Якщо аналізувати реальний стан захворюваності у Вінниці, то по наших розрахунках ми знаходимось у «жовтій зоні» та наближаємось до «помаранчевої», — каже директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

Також Шиш зазначив, що пацієнтів з Вінниці везуть і Калинівську лікарню, і Хмільницьку лікарню, а на вихідних — вже у Козятин. 

— Щоб ми не увійшли в «червону зону» карантинних обмежень, я прошу всіх вінничан дотримуватись соціальної дистанції, дезінфікувати руки та одягати маски. Лише від нас усіх та нашої спільної відповідальності залежить динаміка поширення коронавірусу в місті, — додає Шиш.

Відео дня


Нагадаємо:

Більше 81 тисячі інфікованих: дані коронавірусу по областях

За даними Вінницької ОДА коронавірус вперше виявлено у – 11 осіб:

м. Вінниця – 4

Вінницький район - 1

Іллінецький район – 2

Немирівський район – 1

Бершадський район – 1

Калинівський район – 1

Томашпільський район – 1

Одужали 2236 осіб, у т.ч. 193 дитини. На сьогодні хворіє 687 осіб, у т.ч. 55 дітей. На стаціонарі - 170 дорослих, 1 дитина. Перебувають в лікарнях з підозрою - 177 дорослих, 15 дітей. Всього зареєстровано – 63 летальних випадки.

За останню добу зареєстровано 1 летальний випадок:

  • Жінка, 73 роки, жителька м. Вінниці. Поступила в МКЛ № 1 1 серпня з приводу covid, двобічної полісегментарної пневмонії 4 клін. гр. , легенева недостатність 3 ст., постійно залежна від кисню. До госпіталізації в МКЛ № 1 лікувалась в гематологічному відділенні з приводу лімфоми ходжкіна, важкий перебіг. Враховуючи важку соматичну патологію, наростала легенева недостатність, розвинувся гострий дестрес-синдром та набряк легень. 9 серпня констатовано смерть.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Stepan Petrenko

    Мене дивує те, як неуважно зроблена публікація даних по КОВІД19 - Дані на 09.08 -Всього інфікованих - 1516, одужало - 1241, хворіють - 243, померли - 32. А в кінці статті - одужало - 2236, хворіють - 687, померли - 63. Що це означає і чому вірити?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up