Новий бізнес — еротичний готель

Новий бізнес — еротичний готель

Команда українських підприємців запустила в Києві пікантний та сміливий проект. Подробиці інтригуючого українського стартапу з перших вуст його СЕО Олени Соловйової.

Суть пікантного проекту

Це перший і єдиний в Україні готель для реалізації еротичних фантазій і рольових ігор.
В готелі 7 кімнат, кожна з яких декорована під різну тематику. Тут є романтичний будуар королеви з затягнутими шовком стінами і величезним джакузі, східний гарем з балдахіном і султанским ложе, кабінет лікаря і шкільний клас. Решта три кімнати виконані в стилі BDSM-готики з усім відповідним обладнанням.

Після здачі кімнат кожна поверхня номера, включаючи девайси, обробляється професійної дезінфекційної хімією. Шкіряні поверхні додатково оброблятися спеціальною мастикою. Після цього номер і ванна кімната — спеціальною кварцовою лампою.

 

 

Відео дня

Конкурентів немає


В готелі не реєструють гостей — повна анонімність, конфіденційність і безпека. Ніяких сексуальних послуг тут не надають, тільки — оренда кімнат. це за світовою практикою еротичних готелів
Основний потік клієнтів - сімейні пари, які бажають урізноманітнити своє сімейне життя. В Україні такий проект запроваджено вперше.
Готель називають місцем сексуальної терапії пар, профілактикою зрад і розлучень.
В цій локації проходять семінари та майстер-класи на різні теми зі сфери сексуальної освіти, як парні, так і індивідуальні.
Пропозицію можна вважати унікальною. В Україні немає конкурентів. У проект вкладено більше $ 120 000. Це особисті кошти партнерів проекту.
— Якщо до нас вже завітали і побачили все своїми очима, побували в нашій еротичної казці — обов'язково повертаються, — каже пані Соловйова. — Є пари, які приїжджають 3-4 рази на місяць. Зараз плануємо відкрити мережу готелів Cherry Twins по всіх містах-мільйонниках України і, як мінімум, п'ять готелів в Києві.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up