За неіснуючий борг контролери РЕМ відключають від світла

За неіснуючий борг контролери РЕМ відключають від світла
  • Лист до редакції «RIA-Козятин» від нашої читачки, яка три роки поспіль «воює» з працівниками «Вінницяобленерго»

Мою квартиру відключили від світла ввечері, 24 квітня. На всі п’ять неробочих днів. Під дверима сусідньої квартири я знайшла записку від контролера Світлани Ящишиної про відключення електроенергії за борг у грудні 2018-го перед «Вінницяобленерго» — 63 гривні 22 копійки.

У кінці січня та в середині лютого мені дзвонили з РЕМ і питали, чи за грудень 2018 року сплачено за світло і коли я відповіла, що сплатила 15 січня 2019 року, то ще декілька разів дзвонили та перепитували. Борг за грудень в мене був нульовим.

Уже більше трьох років Козятинський РЕМ знущається наді мною, пенсіонеркою. І я така не одна в Козятині. То за борг 3800 гривень, то за 680 гривень, та відключають світло. Не враховують, що в мене є субсидія. То без причин міняють мені лічильник. Як тільки можуть, так і знущаються.

Відео дня

Безліч скарг написано, багато разів зверталася на Урядову лінію та дзвонила до начальника Мульського, але відповіді досі не отримала. Була 6 червня 2018 року на прийомі у інженера Урсова, який мене відправив у кабінет №12 до якоїсь Галини. Та на мене вищала 3 години і знущалась, після чого мене з того кабінету забрала карета швидкої допомоги. А віз і нині там.

Начальником Мульським з інженером Урсовим «командує» така собі контролер Світлана Ящишина, яка без наказу та повідомлення споживачам викликає бригаду з чотирьох людей для відключення від світла.

А показники пише від «балди» — то в одному місяці знімає 20 числа менші, а в другому за півтора місяця більші — і плати по 1,68 гривні за один кіловат. Скільки на неї вже скарг, але «своя рука - владика»? Але яке має право контролер сама відключати світло, коли немає боргу? А тому, що так вона наживається, адже за відключення — плати, і за включення — плати.

При тому, коли мене відключали, то лічильник запломбували. А коли включали — пломбу зняли. І станом на 6 травня, досі не поставили пломбу. То що мене тепер чекає? Великий штраф, приліплений магніт? Чи ще якісь великі «афери»?

На РЕМ немає управи, як не кажи, чи «Вінницяобленерго», чи «Енера Вінниця», чи РЕМ. Працівники ті самі. А чому б начальника Мульського і його молодих інженерів, заступників не відправити хоча б на 1 рік в АТО і не в тил, а на передову? Може тоді перестануть знущатися з пенсіонерів?

Світлана Поварчук, пенсіонерка, мати учасника бойових дій в АТО

Редакція «RIA-Козятин» не є автором цього листа.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Саша Шевчик

    А як вони (робітникі,які там працюють) переможно усміхаючись, дивляться на вас.!!! Наглі, зверхні.
    Може це шобло, що там окопалось, цю гелектрику в домі в себе виробляють?
  • Лариса Новікова

    Це непоодинокі випадки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up