"За посаду не тримаюся" але заяву про звільнення не подала

"За посаду не тримаюся" але заяву про звільнення не подала

Краянка Козятина -28 березня закінчується термін повноважень глави НАПКА Корчак.всі звернення краян прийняла але будь які події подальшогго розвитку не набули.

  В  Козятині немає таких чиновників високого рангу щоб по структурі підлягали її контролю.


Голова Національного агентства з попередження корупції (НАПКА) Наталія Корчак заявляє про закінчення її повноважень в середу, 28 березня, і про готовність передати керівництво Держагентством.
"У середу, 28 березня, закінчується термін моїх повноважень як голови НАПКА. Не сумнівайтеся, за посаду не тримаюся і з великим задоволенням" тягар слави "перекласти на чужі плечі. Сподіваюся, що на позачерговому засіданні буде обрано нового голову Національного агентства", - написала Корчак.

Вона подякувала критиків і опонентів "за прискіпливу увагу", а друзів і колег - "за підтримку і командну роботу".

Н.Корчак була обрана головою НАПКА 28 березня 2016 року. Вона була однією з перших трьох членів Нацагентства, відібраних конкурсною комісією і призначених українським урядом на позачерговому засіданні 11 грудня 2015 року.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вусатий Козятинець

    Шановний авторе,

    хочу вас повідомити, що в українській мові існують відмінки: називний, родовий давальний і т.д. (ви чудово вмієте користуватись пошуком в інтернеті і доклавши невеликих зусиль їх знайдете). Якщо людина під час спілкування, оповідання чи навіть написання статей уміло користується ними - її мова розквітає, інформація просто сприймається. І навпаки, якщо замість давального відмінка автор використовує знахідний мова стає кострубатою. Щиро сподіваюсь ви знайте відповідне місце в тексті і в майбутньому не дозволите собі допускати таких прикрих помилок.

    Завжди ваш Вусатий Козятинець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up