За тиждень на блокпостах поліцейські виявили 750 порушень

За тиждень на блокпостах поліцейські виявили 750 порушень

На дорогах Вінниччини встановлені блокпости. На них правоохоронці перевіряють підозрілі авто на предмет перевезення заборонених предметів. Тиждень роботи уже показав свої результати.  

У поліції зазначають, що з 28 листопада виявлено 750 порушень, пов’язаних з безпекою дорожнього руху. — За час роботи у складі мобільних постів поліції та на блокпостах з 28 листопада правоохоронцями виявлено 750 правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху. Зокрема, ними складено 71 протокол на водіїв, які перебували за кермом у стані сп’яніння.

Вінницька поліція продовжує працювати в посиленому режимі задля безпеки мешканців області, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. Також у поліції додають, що поліцейські спільно з нацгвардійцями на дорогах державного та обласного значення, в населених пунктах працюють у відповідному екіпіруванні.
Марія Лєхова

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up