Задай запитання землевпоряднику міськради Марині Софіюк

Задай запитання землевпоряднику міськради Марині Софіюк

Споглядаючи на публікації “RIA-Козятин”, що викликали обговорення у доволі малого кола читачів мешканців міста Козятина, які несуть в собі передбачуваність подій, стає сумно. Це публікація, наприклад, “Козятин, як місто, зникне. Його поглине індустріаліза́ція” від 12 листопада 2018 р. Влада Лісового https://kazatin.com/Podii/kozyatin-yak-misto-znikne-yogo-pogline-industrilizatsiya-10740569.html

Сміятись нам чи плакати, пакувати речі, продавати квартиру, імігрувати з Козятина? Основа інформації закладена в посадовця міської ради Козятина. Посада ця називається “начальник відділу земресурсів”,  а на ній пані Марина Софіюк.

Зі старту нам відомо, що в межах міста вокзали, споруди, рельси знаходяться на землі, яка передана ВР України на постійне користування укрзалізниці. Тенденція така: тепер, щоб заперечити, у  громади є лише один метод заперечення: в прямому смислі слова лягти на рельси. Все інше — з категорії “бла-бла-бла”.

Форми протесту що стають чисельними в Україні.Горить танк а Bentley в Украині тим білше

Відео дня

Роками, десятиліттями орендні умови землі міською радою зменшувались. Тепер вони смішні. Не смішно громаді та місцевому бізнесу. Замість створення ресурсу накопичення для майбутніх поколінь (щоб, коли в дупу клюне жарений півень). За хабарі, за недбалість, професійну непридатність чиновники дозволили залізниці вносити певні фінансові допомоги місту і за це орендну плату постійно зменшували. І тепер вона реально смішна і примітивна, її не зручно навіть називати. Всіх мешканців міста принизили і переступили. Знехтували городян навіть через майбутнє тих, хто міг би тут жити з покоління в покоління.

 

Після протесту пасажирів «Львівська залізниця» змінила графік курсування приміських потягів

Як нагнули укрзалізницю .Місце події  Львів
https://zaxid.net/news/

Як її зменшили і чому? Спитаємо у нинішнього мера, хоча із-за його вульгарного популізму, відповіді, передбачаю, не отримаємо. Але дані, якими оперує пані Марія Софіюк, не носять грифу “таємно” або “для службового користування”. Перпеконаний, що відбудеться брифінг, до якого маєте можливість долучитись, поставиивши питання, на які вона має дати відповідь.

Для прозорості свої питання надсилайте на “гарячу лінію” газети “RIA-Козятин” по тел. (068) 308 01 25. Або на вайбер в групу “Козятин.ком”, що на номері (095) 93-62-734.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Ну Лісовий! Щиро кажу - браво! Гаряча тема.
    До питання: а чи є землі громади, що знаходяться у користуванні Укрзалізниці (і не тільки залізниці) в належному правовому полі (чи обліковані вони? чи сплачується аренда?) додайте ще питання: а чи відрегульовано питання чіткого розмежування земель району та міста? Ще кілька років тому були "сірі" ділянки.
    Чи є земельні ділянки громади, які можна реалізувати у приватну власність на відкритих торгах, чи така робота планується/ведеться?
    Чи є земельні ділянки в межах міста, які занедбані та їх правовий статус не врегульовано, що планується робити?
  • Влад Лісовий

    Найперше що необхідно знати за недобудову в центрі міста.Там три об'єктів.Земля чия вона.Свайне поле.Жилий будинок.Третій об'єктів вірніше четвертий це приміщення що на землі що прилягає справа до будови.Це явно вкрадена земля у громади.Вкрадцть ще яку
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up