Зіграли 4-ий тур Кубку Козятина з футзалу

Зіграли 4-ий тур  Кубку Козятина з футзалу

Спортсмени показали змістовну гру

В суботу 12 січня в спортзалі залізничного училища проходили ігри 4-го туру відкритого кубка Козятина з футзалу. В цей день зустрілися команди “Бабур буд” - ”КСВ”, “Поклик серця”-”Факел” (Козятин) “ГС КМФФ” - ”Колос” (Махнівка). Зустріч з “Новий стиль” (Кордишівка) та “Маяк” (Глухівці) не відбулася. Команда Кордишівки знялася з розіграшу.

Першими на спортивний манеж вийшли будівельники та команда Курінного. Глядачі в цій зустрічі побачили 13 м’ячів забитих з різних позицій і на всі смаки. Підсумок футбольного поєдинку 9:4 на користь перших.

Відео дня

В наступній грі один із лідерів турніру команда “Поклик серця” зустрілася з “Факелом”. Любителі зимового футболу насолоджувались наступальними діями команд, а спортсмени прагнули забивати. Звичайно, у команди “Факела” не має гравців рівня Загалевича чи Козира. “Поклик Серця” забивав голи після індивідуальних дій спортсмена чи награних комбінацій. Гравці “Факела” відзначалися від продуманих дій футболістів на полі. Фінальний свисток цих команд зафіксував перемогу лідера змагань з рахунком 11:5 і палке вітання недавніх суперників з коректною грою.

В останній зустрічі суботнього дня ще один лідер турніру команда міської федерації футболу грала з “Колосом”. Махнівчани навіть вели в рахунку 1:3. Але футбольні чиновники, провівши у ворота “Колоса” п’ять сухих м’ячів, встановили остаточний рахунок.6:3.

Після проведеного четвертого туру кубка Козятина, лідерів двоє: “Поклик серця” та ГС КМФФ, набравши по 12 очок, вони ділять 1-2 місце.

Третя сходинка в будівельників. У них 9 пунктів.

На четверте місце перемістилися футболісти “Маяка” з села Глухівці, які в цей день не грали з командою, що знялася з розіграшу. Глухівчани отримали три бали, як перемогу. П’яте- шосте місце ділять “КСВ” та “Факел”. Замикає турнірну таблицю “Колос” з Махнівки, який, підсилившись Олександром Барчуком, показує змістовну гру.    

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up