Закохав та розорив: спочатку була гадалка

Закохав та розорив: спочатку була гадалка

Минулого тижня в нашій редакції пройшов маленький брифінг з сестрою загиблого афганця Людмилою Комар та заступником міськрайонної організації воїнів Афганістану Миколою Жирним

Приводом стало звернення пані Людмили за допомогою до волонтерського центру “RIA-Козятин”. Викрилась дуже печальна історія.

 

Відео дня

— З чого почалися ваші негаразди?

— Я ходила до гадалки, там сидів чоловік. Вона мене з ним познайомила.

— Ви з ним познайомилися і почали жити?

—  Коли він розгледів мою квартиру, почав дзвонити по телефону мені. Спочатку я не відповідала, але нахабно дзвонив весь час. Почали жити. Згодом він запропонував обміняти мою 3-кімнатну квартиру на однокімнатну.

 

— Ви з ним одружилися?

— Так вийшло, що  громадянським шлюбом жили.

— Не розписувалися?

— Ні.

— Хто він такий взагалі? Ви його знали раніше?

— Ні. Я його в гадалки перший раз побачила.

— Як його звати?

— Бунчук Юрій Миколайович

— Він вас надоумив цю квартиру продати?

— Я думала, що буду з ним жити. Пожаліла його, побачила, що він без пальців, без руки.

— Залишок грошей де ви поділи?

— Ми взяли в обмін на однокімнатну квартиру через нотаріуса. Гроші поклав у сервант, ніби-то залишив мені, але потім забрав всі.

— Що потім відбулося? Ви жили в однокімнатній квартирі, так?

— Так. Він купив за ці гроші машину. Їздив таксував. Потім не стало цієї машини і приходить час, він каже, що в село поїдемо жити.

Це село далеко від Козятина?

— Так.

— Як називається?

— Марківці.

— Зараз ви там живете?

— Обманув і вивіз мене в село.

— І які проблеми зараз?

— Пожили ми, потім він каже, що давай кредит візьмемо. Обіцяв, що за три місяці поверне… Але приходять листи, дзвонять колектори.

— У вас зараз скільки кредитів?

— Вісім! І ще карточку кредитну забрав у мене.

Ситуація відома і організації афганців. Микола Жирний розповів, що, коли афганці взнали про це, намагалися допомогти пані Людмилі, але вона відмовилась.

— Цю людину (чоловіка) я сам особисто знав. Знав, що ця людина працює уже по такій схемі. У Козятині у нього була не одна жінка, він обдурив не тільки нашу Людмилу.

Коли з головою організації Тетяною Драмарецькою і нашим афганцем Василем Копійкою взнали про цю аферу, одразу зреагували. Хотіли, навіть, попередити цього чоловіка, щоб перестав займатися такими справами. Але Людмила була закохана, пожаліла його і нами нехтувала. Казала, щоб не чіпали його і не влазьте в особисте життя. Не лізли.

— А на сьогодні?

— На сьогодні все-таки Людмила трошки послухалась. Чого я кажу трошки. Ми їй порадили піти в поліцію і написати заяву. Проходить декілька днів, Людмила передумала. Скоріше всього, це була якась погроза з його сторони. І Людмила забирає цю заяву. Це було ще тоді, коли Людмила жила ще в 1-кімнатній квартирі в Козятині.

Я хотів прийти в квартиру, але Людмила втекла…

На сьогодні Людмила знову написала заяву в поліцію на шахрая. Правоохоронці проводять слідчі заходи, наш центр та міськрайонна організація воїнів-інтернаціоналістів тримає на контролі хід розслідування.

Від пані Людмили хочемо передати всім жінкам Козятинщини, завжди бути пильними у стосунках з чоловіками і дослуховуватися порад близьких людей, адже кохання закриває очі і жінка може бути сліпою.

Далі буде.

Вєроніка ЛЮБІЧ

Відеосюжет дивіться тут:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up