Залізничникам нічого не загрожує!

Залізничникам нічого не загрожує!
Обурений колектив Козятинського підприємства ЕЧ-2 кинув керівника в сміттєвий бак!

Лист в номер

 "Змовчати не можу, бо не поділяю думки тих, хто написав та надиктовував статтю «Наступний на люстрацію – Вільчинський».

Оскільки я сам, будучи головою ППО ЕЧ-2 ( первинної профспілкової організації), перебував та перебуваю в епіцентрі подій. Непорозуміння з колишнім начальником ЕЧ-2 почалися не вчора, а майже спочатку його призначення. Весь цей час голова теркому був в курсі справ, та дійсно був миротворцем, намагався нас примирити та налагодити нормальні робочі стосунки. Коли ситуація, після п’яного турне керівника, накалилася я звернувся до територіальної профспілки письмово з проханням допомогти. Тоді всі голови ППО вузла обговорили ситуацію і вирішили, що повноважень у теркому не вистачить, та потрібно звертатись, при умові підтримки колективу, до директора філії. Лист був написаний, підтримку колективу отримано (120 підписів). Ми чекали рішення того, хто заключав трудовий договір з Кравчуком К.П., - директора філії. Реакція була, нам пообіцяли, але дочекатися результату ми не змогли, надто повільно вони думали. Кравчук К.П. почав розправлятися з підписантами, не залишив нам вибору.

Так в чому ж тут провина Вільчинського А.А.?  Написати цю статтю могли лише ті, хто хоче порушити розуміння між нами. Я вам більше скажу, щоб не було його підтримки, це все б і не почалося, чи мало б інші прояви. Тому що для подібної акції крім підтримки колективу, попереду потрібна широка авторитетна спина, яка не боїться власної тіні, як інші, спирається на думку команди, я маю на увазі голів ППО, розуміється в законодавстві та здатна захистити кожного з нас.  Тому стверджую, що працівники ЕЧ-2 вдячні Анатолію Андрійовичу за підтримку.  А партизани в цьому випадку не праві, окремі анонімні висловлювання лише нашкодять справі, я гадаю прозвучали вони з боку тих, хто при Кравчуку К.П, мав свій інтерес.

Відео дня

Життя не стоїть на місці, почався другий етап - призначення керівника ЕЧ-2. Відрядили до нас виконувати обов’язки колишнього начальника Київської дистанції електропостачання Багно А.О. З перших днів враження добрі, фахівець, має повагу до людей та досвід роботи. Як буде далі, побачимо, але колектив пару випустив. Працюємо в нормальному режимі, утисків та переслідування учасників акції поки що немає. Щодо констатації автором, що проблема не вирішена і колектив перебуває в «червоній зоні», проблема якраз і вирішена.

Під час представлення, голова теркому прямо заявив одному з керівників  РФ ПЗЗ, що головною причиною протестної акції стало ігнорування адміністрацією колективного звернення та відсутність інформації, а також завірив колектив, що ЕЧ-2 буде  працювати стабільно і без переслідувань з боку адміністрації.

Анатолій ЗАБЕДЕЙКО, голова первинної профспілкової організації Козятинської дистанції електропостачання" 

 Статті по темі (перейдіть за посиланням): Козятин знову люструє

Як залізничники у Козятині люстрували начальника

Наступний на люстрацію — Вільчинський?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • виктор

    Прежде  чем  писать  статью  уважаемый Анатолий, нужно  было  подумать  о  правде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up