Замість квітів - добрий вчинок, – вінничани можуть допомогти онкохворим дітям

Замість квітів - добрий вчинок, – вінничани можуть допомогти онкохворим дітям

Українців закликають не купувати першовересневі букети, а віддати кошти на благодійність

Освітяни, батьки та школярі Вінниччини можуть долучитися до всеукраїнської благодійної акції «Благодійність замість квітів», метою якої є збір коштів для онкохворих дітей. Її ініціювали благодійний фонд «Таблеточки» та портал Освіта.ua. 

«Ми пропонуємо вчителям шкіл та вихователям дитячих садків відмовитись від звичних квіткових подарунків та повідомити про це своїм учням та їхнім батькам на власній сторінці у соціальній мережі, шкільному стенді або сайті школи. Замість придбання квітів на День знань ми пропонуємо передати ці кошти дітям, які потребують лікування, а замість квітів подарувати вчителю або вихователю дитячого садка спеціальний сертифікат про благодійну допомогу", - йдеться на сайті Освіта.ua.

Щоб взяти участь в акції, потрібно перерахувати суму, яку мали намір витрати на букет, на рахунок вказаний на сайті міжнародного фонду «Таблеточки». А потім роздрукувати сертифікат про внесення пожертви, який можна також знайти за посиланням.

Відео дня

Акція «Благодійність замість квітів» проводиться третій рік поспіль. Минулого року вчителі, вихователі, батьки та діти зібрали 242 465 гривень, що були витрачені на придбання ліків хворим дітям.

«Квіти досить швидко зав'януть, а благодійна допомога дозволить змінити життя не однієї дитини та її сім'ї на краще», - додають організатори акції.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up