Застрягали у снігових заметах та потрапляли в ДТП: про наслідки негоди на Козятинщині

Застрягали у снігових заметах та потрапляли в ДТП: про наслідки негоди на Козятинщині
  • Минулі дві доби в області вирувала негода. Комунальники не встигали чистити дороги та тротуари. Скільки ДТП сталося через сніговий колапс на автошляхах в Козятинському краї — читайте в матеріалі

Як повідомили газету у козятинському відділку поліції, у понеділок, 8 лютого надійшло повідомлення про те, що в Перемозі, водій транспортного засобу за селом в напрямку Вінниці, не впорався з керуванням та здійснив з’їзд в кювет. Внаслідок даних дій ніхто з сторонніх осіб та водій ніяких тілесних ушкоджень не отримав та медичної допомоги не потребує. Від оформлення матеріалів ДТП водій відмовився.

Цього ж дня аварія трапилася у центрі Козятина, а саме на перехресті Героїв Майдану та Січових Стрільців. Як встановили група реагування патрульної поліції водій, що прямував по другорядній дорозі (Січових Стрільців), при виїзді на головну вулицю Героїв Майдану, не надав перевагу в русі та здійснив ДТП. Внаслідок зіткнення обидва автомобілі отримали механічні пошкодження.

Сніговий інцидент на автошляху стався 8 лютого і в Широкій Греблі. Там в снігових заметах застрягли автомобілі. Під час розмови в телефонному режимі ініціатор звернення повідомив, що допомоги працівників поліції не потребує так як снігову перешкоду подолали власними силами.

Відео дня

Сьогодні, 9 лютого на 102 повідомили — в Титусівці сталось ДТП. На місці події поліціянти встановили, що дані особи від допомоги поліції відмовляються, медичної допомоги не потребують, тілесних ушкоджень в результаті аварії не отримували, ознак сп’яніння у водіїв не виявили.

Подібна ситуація трапилася і в Козятині. Через аварійну ділянку дороги на в’їзді до міста  авто застрягло у сугробі із снігу. На місце події викликали працівників, які і витягнули автівку з замету.

П’ять одиниць техніки КП «Чисте місто» на снігопад в Козятині малувато

На козятинських дорогах автівки зносить на обочину. Чи чистять автошляхи? (Опитування)
Ось так дороги в Козятині та селі Козятині виглядають сьогодні, 9 лютого

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач85

    Чому не почищенI дороги панI Мер???
  • Ната Рибак

    Ніхто і нігде іх нечистив
  • Ігор Чмерук

    То називається чищані дороги
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up