Затримали чоловіка, який катував козятинчанина розжареною праскою

Затримали чоловіка, який катував козятинчанина розжареною праскою
  • Ще у 2017 році 69-річний вінничанин за вироком суду отримав покарання  за розбійний напад на мешканця Козятина у вигляді  9 років ув’язнення. Однак, притягти до відповідальності зловмисника не було змоги, оскільки кілька років переховувався і змінював місця проживання.
  • Наразі злочинця затримали в одні з вінницьких багатоповерхівок

Нагадаємо, у  2013 році зловмисник разом із подільником вчинили розбійний напад на помешкання  жителя Козятина. Тоді злочинці увірвалися до будинку, зв’язали  руки та нещадно катували господаря, використовуючи розжарену праску.

Нападники заволоділи грошовими коштами в сумі 7500 гривень, золотими виробами та мисливською рушницею, яка зберігалась в сейфі.
Поліцейські встановили особу зловмисника, який  раніше притягувався до кримінальної відповідальності та зібрали докази його причетності до зазначеного злочину.
На підставі зібраних слідством матеріалів суд  визнав його винним та виніс зловмиснику покарання у вигляді  9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Однак, притягти до відповідальності зловмисника  не було змоги, оскільки з  2017 року він переховувався, змінював місця проживання.
В результаті розшукових заходів  14 січня засудженого затримали поліцейські  в одній з вінницьких багатоповерхівок, де він тимчасово мешкав.

«Побили та затягнули на зупинку помирати»: у Кордишівці вбили 28-річного чоловіка
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up