Завітай у «Дім меблів» — створи затишок у родині

Завітай у «Дім меблів» — створи затишок у родині
  • У Козятині гостинно відчиняє свої двері новий двоповерховий меблевий рай — магазин «Дім меблів». Хочете придбати якісний диван за доступною ціною? Чи можливо бажаєте бути господинею сучасної дизайнерської кухні?
  • Ні, ви хочете поринути в солодкий сон на комфортному ліжку з ортопедичним матрацом! Тоді вам саме туди. Тільки тут на вас чекає великий вибір товару, доступна ціна, гарантована якість

«Дім меблів» відкривається 8 серпня і працюватиме щоденно, без вихідних та без обіду з 8.00 до 18.00. Субота, неділя — з 8.00 до 15.00. Магазин знаходиться на вулиці Січових Стрільців, 44 (колишня Комсомольска). У самісінькому серці Козятина — в районі “хитрого ринку”, навпроти жовтого овочевого кіоску. 

Ви зможете знайти собі все, чого душа бажає. Від маленького стільчика  — до великої вітальні. Від простої «Малютки» — до розкішного м’якого куточка. Від простих бюджетних моделей — до дорогих «ексклюзивних» диванів-трансформерів. Виробництво товару представлене найкращими провідними фабриками України. А головне, вперше у Козятині — на постійній основі в магазині діятимуть безвідсоткові кредити. Ця послуга 0% називається «Оплата частинами на півроку». Для цього необхідно мати «Універсальну» картку від ПриватБанку. Покупці, які купують товар на сумму більше десяти тисяч гривень, отримують розстрочку від магазину на декілька разів.

Відео дня

Молоді та прагматичні власники Геннадій Мудрий з другом Артемом Агапкіним обіцяють максимальну комфортність покупцям і йтимуть нога в ногу з сучасними технологіями. При бажанні, на ваш мобільний телефон надходитимуть смс-повідомлення з акційними пропозиціями та оновленням товару. Активно працюватиме і сайт магазину. Там ви можете ознайомитися з асортиментом меблів та ціновою політикою.

— Бажаю, щоб  у кожній оселі стояли якісні меблі, які служитимуть не 4, а 24 роки. Тому ми співпрацюємо тільки з фабриками, в яких гарна репутація та найкращі відгуки покупців, — каже Геннадій Мудрий. 

До уваги покупців — у «Домі меблів» вам запропонують ортопедичні матраци та дивани з пружинними блоками «Боннель», які можуть витримувати максимальну вагу в 150 кілограмів на одну людину. Основні переваги — це якість, перевірена часом і визнана світовими виробниками матраців і м'яких меблів, довговічність, відмінний повітро та вологообмін. А найголовніше  - демократична ціна. 

Цікава деталь. У перший місяць при покупці будь-якого товару в «Домі меблів» ви отримаєте цікавий подарунок-сюрприз. З 8 до 14 серпня, до Дня народження магазину, діятиме знижка 15%.

Порадуйте себе і своїх близьких відмінним вибором! Чекаємо на Вас!

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:38 Україна повернула тіла ще 121 полеглого воїна 16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up