Завівся маніяк?!

Завівся маніяк?!

Він на велосипеді полює на велосипедисток

На “гарячу лінію” газети “RIA-Козятин” останнім часом звертаються перелякані мешканці, які впевнені, що в Козятині завівся маніяк. Останній випадок розповів співробітник “жертви”. Жінка їхала на велосипеді з дачі. В районі дев’ятої школи їй на зустріч рухався велосипедист. Невдовзі вона помітила, що він розвернувся і наздоганяє її. Вона побачила, що він довгов’язий і дуже схожий на того нападника, що зобразили на фотороботі поліцейські в одному з номерів нашої газети за 9 серпня. Жінка відчайдушно натискала на педалі, але відстань не зменшувалася між ними. Вона зі страхом звернула в перше чуже подвір’я і переслідувач проїхав… В поліцію не зверталася...

Тижнем раніше читачі повідомили нас, що невідомий чоловік напав на дівчину в районі колишньої військової частини.

Перший випадок стався 25 липня. Велосипедист напав на дівчину, яка рухалась також на велосипеді по вулиці Валдаєвській. Сталося це біля зупинки громадського транспорту «ЗНВК №3». Жертва отримала такі тілесні ушкодження, що довелося перебувати тривалий час в обласній лікарні.

Відео дня

На початку серпня поліція склала фоторобот і звернулася через ЗМІ з проханням, кому щось відомо про нападаючого, повідомити за телефонами відділку (804342) 2-24-23, 2-35-28, або в найближчий відділ поліції за телефоном 102.

Випадки повторюються

26 серпня ЗМІ Вінниці повідомили, що вінничани підозрюють, що в місті працює маніяк, що нападає на молодих жінок і дівчат. Зловмисника описують як літнього чоловіка з сивим волоссям, худорлявої статури зростом 170 - 180 см і грубувато-хриплуватим голосом. Одягнений чоловік в світлі напівспортивні штани з накладними кишенями, а також темну (чорну або темно-синю футболку) з написами.
Останній раз підозрюваного бачили увечері 25 серпня в посадці біля Гніванського шосе. Очевидець описав випадок так: «Вийшов з битою і ліхтариком. Гучним окриком відлякав маніяка, який, як виявилося, душив дівчину. З темряви вибігла перелякана жертва, молода дівчина років 25. Поліція приїхала через хвилин 15-20, без кінолога. Шанси знайти і затримати по гарячих слідах танули з кожною хвилиною очікування». У вінницькій поліції не поспішають підтримувати версію про маніяка.

То може це один і той самий маньяк, який орудує у Козятині і Вінниці?

Як стало відомо, козятинська поліція поки що не затримала зловмисника. Закликаю всіх до пильності, і прошу не залишатися байдужими, якщо випадково стали свідком насилля.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up