«Займався спортом і танцями, а тепер залишився без ніг»

«Займався спортом і танцями, а тепер залишився без ніг»
  • Нещастя. В день свого 18-річчя Володимир поїхав до друзів. Цієї ж ночі він опинився на залізничних коліях і потрапив під вантажний поїзд. Хлопцю відрізало обидві ноги. Наразі стан хлопця стабільний, але важкий. Чому рідні не вірять в нещасний випадок і що про цей випадок кажуть у поліції?

У неділю, 29 листопада, на перегоні Кордишівка-Голендри сталася трагедія. 18-річний Володимир Авдєєв з Миколаївки потрапив під поїзд. Відомо, що парубок лежав між рейками, а ноги були на них. Машиніст подавав звукові сигнали, але реакції з боку хлопця не було. Він почав гальмувати та уникнути наїзду було неможливо. З ампутацією ніг потерпілого доставили в реанімаційне відділення козятинської ЦРЛ. Спортивний, талановитий, сповнений енергії і планів на майбутнє, Володимир опинився на грані життя і смерті. Рідні юнака вважають, що, можливо, його побили і поклали на колії. Що це було незавершене навмисне вбивство. 

— Під час наїзду швидкість поїзда була невеликою і він не зрушив тіла з місця, — розповідає Віра, сестра Володимира. — Це говорить про те, що поїзд не наніс додаткові травми. Отже перед цим його побили. У Вови забій грудної клітки, травма голови, струс мозку.

Про те, що Володимир в реанімації, батька повідомила поліція, ближче до 5 години ранку.

Відео дня

Як розповіла нам Віра, в родині їх п’ятеро. Володимир — найменший. Хлопець надзвичайно талановитий та творчий. Закінчив музичну школу по класу вокалу,  хореографії та труби. Був неодноразовим призером та переможцем різноманітних змагань. Наразі навчається у вінницькому будівельному коледжі. Планував влаштовуватись на роботу. Родина шокована тим, що сталось, та не вірить у випадковість.

— В нього ж був день народження, вони сиділи в компанії з друзями, — каже Віра. — Вова відійшов і навіть не попрощався. Такого в житті не було ніколи. Ми не заперечуємо того, що вони випили по пляшці пива. І впевнені — його побили і кинули на рейки. Наразі він потроху приходить до тями, але залишається у важкому стані 

За словами Віри, вони пішли в поліцію, щоб ті все перевірили та з’ясували у друзів обставини того вечора. Батьки з власних джерел дещо дізнались та передали поліції. Але поліція не відреагувала на додаткову інформацію. Тільки сказали, що треба чекати, коли Володимир прийде до тями

— Але ми втрачаємо дорогий час, — каже Віра. — Можливо причетні до злочину гарно вимивають руки від крові, щоб не було доказів.

Як це прокоментує начальник козятинського відділення поліції Роман Андрущак?

— Ми порушили статтю 276 Кримінального Кодексу України, частину другу. Це порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, що спричинили потерпілому середні або тяжкі тілесні ушкодження, відносно співробітників Укрзалізниці. Оскільки вони його травмували. Працівники поліції з'ясовують всі обставини, встановлюють свідків та очевидців події, маршрут руху.

Наразі Володимир знаходиться у важкому, але стабільному стані. За словами Віри, лікарі трохи заспокоюють рідних. Кажуть, що буде жити. Наразі стоїть питання в лікуванні та реабілітації. Тож родина звертається до всіх небайдужих, щоб допомогли для цього коштами. Адже в сім’ї настав важкий час.

— У нас в мами ремісія, в неї рак. Кілька місяців, як закінчили хіміотерапію, — каже Віра. — Багато людей відгукнулись на наше горе, багато хто почав переказувати гроші на рахунок. Щиро вдячні людям. Хай Бог поверне все сторицею. Також дуже дякуємо машиністу жмеринського ДЕПО. Якби не його вчасні дії — Вова міг би не вижити. Після зупинки поїзда, він почав надавати першу медичну допомогу і викликав швидку та поліцію.

                                   Номер карти мами

                                  4149 4991 3705 3193

                             Авдєєва Любов Миколаївна

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (24)
  • Lilia Galkina

    ++++++++
  • Татьяна Карповна

    Саша торгивлю дозволили у вихидни дни
  • Кіпоренко Олександр

    Тримайся, життя попереду!🙏
  • Коля Шевчук

    ++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up