Збили п’яного велосипедиста та вкрали порося

Збили п’яного велосипедиста та вкрали порося

Кримінальна хроніка від козятинської поліції з 29 квітня по 1 травня

У четвер, 29 квітня зупинили підозрілого водія автівки. Під час поверхневої перевірки поліціянти виявили та вилучили наркотичну речовину. Цього ж дня у Козятин на території ринку «Хлібодар» козятинчанин вчиняв хуліганські дії. Вжитими заходами його затримали.

У п’ятницю, 30 квітня в селі Козятин під час розпиття спиртних напоїв, у одного із членів компанії пропали грошові кошти. Цього дня до поліції звернулася мешканка Глуховець. Вона повідомила, що її брат систематично вчиняє насильство в сім’ї відносно неї.

У суботу, 1 травня у Махнівці невідома особа з сарайного приміщення в однієї з мешканок села поцупили порося та 5 курок.

Відео дня

Цього ж дня у поліції зафіксували крадіжку грошей. Шахраї обчистити банківську карту козятинчанина. А у Миколаївці злочинці з нежилого будинку винесли 10 мішків зерна.

Також, 1 травня в селі Перемога, водій автомобіля «Опель», рухаючись в сторону м. Вінниці зі сторони м. Житомир, здійснила наїзд на велосипедиста, який виїжджаючи з другорядної дороги не надав перевагу в русі та виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок ДТП водій велосипеда з явними ознаками сп’яніння отримав тілесні ушкодження у вигляді  симптомокомплексних порушень функцій головного мозку. Чоловіка госпіталізували до козятинської ЦРЛ.

Стрілянина в електропоїзді «Жмеринка-Козятин». Хто стріляв і чи є постраждалі?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up