Збив та втік: у Козятині водій Toyota Camry наїхав на 20-річну дівчину

Збив та втік: у Козятині водій Toyota Camry наїхав на 20-річну дівчину
  • Автопригода сталась на День незалежності, 24 серпня близько другої години ночі в місті Козятин на вулиці Довженка. Водій Toyota Camry збив 20-річну дівчину та залишив місце ДТП. Авто та водія поліцейські розшукали впродовж години. Слідство встановило, що під час вчинення автопригоди, водій перебував в стані алкогольного сп’яніння.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, під час наїзду 20-річна потерпіла стояла на дорозі біля автомобіля таксі та допомагала водію замінити пробите колесо.

Поліцейські, які першими прибули на місце події, знайшли уламки автомобіля, причетного до наїзду, та оперативно встановили його модель та марку. На розшук автомобіля Toyota Camry орієнтували усі місцеві наряди поліції. Одночасно інспектори перевіряли власників та користувачів зазначеної моделі автомобіля в Козятині.

Відео дня

Згодом автомобіль з пошкодженнями, характерним для ДТП, інспектори знайшли за декілька кілометрів від місця злочину в дворі багатоповерхівки. У цьому ж будинку поліцейські затримали водія. Лікарі підтвердили підозри слідчих, про те, що 56-річний правопорушник перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Травмована дівчина знаходиться в лікарні, - інформують у поліції.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Обкрадають на базарі, у хатах та на дачах: куди цього тижня викликали поліцію?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач23

    Повідламувати ноги таким водіям

    Читач76 reply Читач23

    А не смущает то что девушка стояла на проезжей части в 2 часа ночи?

    Читач23 reply Читач76

    Що ти мелишь?

    Vitaliy Kovalchuk reply Читач76

    А вона там мала лежати?
    А якщо серйозно, то чи виправдовує цей факт водія, котрий у стані сп’яніння додумався таки сісти за кермо?

keyboard_arrow_up