Здобутки школярів з легкої атлетики

Здобутки школярів з легкої атлетики

Минулого тижня у Вінниці стартували обласні командні змагання з легкої атлетики. Спортсмени нашого краю виступали двома складами: район і місто.

Команда Козятинського району виступала ослабленим складом. З різних причин були відсутні провідні спортсмени. Не було лідера команди Юлії Чехівської. Вона в складі збірної області виступала в столиці на всеукраїнських змаганнях “Різдвяні старти”.

І, хоча перемога Юлі на 800-метрівці, це тема іншої статті, не можна втриматись від емоцій. Вінничанка, яка навчалася у нашій гімназії-школі-інтернаті, досі Козятин вважає своїм рідним містом. Коли немає у неї всеукраїнських стартів, вона виступає за команду Козятинського району. За ту команду, в якій робила перші кроки у великий спорт. Юля пробігла свою коронну дистанцію за 2 хвилини 09.81 секунди.

Крім Юлі, в змаганнях не брали участь Дар’я Сірик, Марія Павлова та Христина Коломієць. Вони пропускали змагання через застуду.

Відео дня

Та навіть без багатьох лідерів, команда Козятинського району виступила достойно, пропустивши вперед себе команду міста Вінниці та друзів-суперників — команду Козятина.

У міській козятинській команді чемпіонами змагань стали Олена Лавренюк в бігу на півтори тисячі метрів. Її результат - 4.49 з хвостиком 0.1 сота. Олег Якимчук переміг на дистанції 3-и тисячі метрів з результатом 9.07. Відзначився Вадим Адамчук в штовханні ядра. Його спортивний снаряд вагою майже 8 кг пролетів 14 метрів 90 см.. Стрибун у висоту Дмитро Шапітко з результатом 195 см.став срібним призером.

У районній козятинській команді 2-ге місце в стрибках у висоту посіла Христина Заїчко. Її результат 160 см. Влад Єгоров, змагаючись з двома майстрами спорту, з результатом 190 см був третім. Олександр Ільницький, з результатом 180, виборов 5-те місце.Вадим Підручний  був четвертий на дистанціях 800 м, з результатом 2.02 сек. та 1500 метрів він подолав за 4.05. Марина Арсенюк була 5-ою в стрибках у довжину. Приземлилася вона на позначці 4 м 35 см.

Брали участь у змаганнях ряд зовсім молодих спортсменів, чиї результати не включали в залік команд. Серед кращих були наші Ліза Чорна, яка стрибула у висоту з особистим рекордом 155 см та Кирило Луценко (175 см).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up