Жертвою урагану у Вінниці стала 12-річна дівчинка

Жертвою урагану у Вінниці стала 12-річна дівчинка
  • У неділю, 10 березня 2019 року, у Вінниці стався жахливий нещасний випадок.
  • У поліції повідомили, що 12-річна дівчинка загинула під деревом, яке впало

 

Трагедія сталася у Вінниці на Тяжилові.

Вінничанин Юрій повідомив у редакцію про нещасний випадок.

— За інформацією, яку мені надали на автостанції «Східна», на тролейбусній зупинці на дитину впало дерево. Свідки кажуть, що потерпілу забрала швидка допомога. На місці було багато крові, — розказує журналістці «20 хвилин» Юрій Іванович.

Відео дня

За інформаціє вінницьких рятувальників, вони отримали виклик о 10:58 годині. Бійці ДСНС приїхали на виклик, розкряжували повалене дерево та передали дитину працівникам екстреної медичної допомоги.

У групі "Дорожний контроль Вінниці" повідомили, що дівчинка в результаті отримала перелом основи черепа, черепино-мозгова травма та травми, несумісні з життям.

—  По приїзду швидкої дитина вже була нежива, проте лікарі з надією доставили дитину у лікарню, — повідомляє Вікторія Бойко.

У поліції повідомили перші подробиці

— На вулиці Ватутіна під час негоди на 12-річну дівчинку впало дерево. На жаль, дитина померла в кареті швидкої допомоги, — розказує журналістці «20 хвилин» начальник відділу комунікації вінницької обласної поліції Анна Олійник.

За її словами, Лівобережним відділом поліції будуть внесені відомості щодо кримінального провадження за статтею 115 ККУ з поміткою «нещасний випадок».

—  На місці проводились першочергові слідчі дії. Працювала слідчо-оперативна група та експерти. Вже закінчено проведення огляду місця та опитано людей, — зазначає Олійник.

У поліції зазначають, що слідчі у рамках провадження будуть розслідувати, хто був відповідальний на цій ділянці за дерева та кому вони належали.
Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття рідним дівчинки.
Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up