Жінка не збирається здаватися

Жінка не збирається здаватися

Довготривалий протест мешканки Самгородка Галини Демчук продовжується до сьогодні. Пенсіонерка проводила мирні акції протесту в Козятині, у Вінниці, в Києві.

Нещодавно 21, 22 і 23 листопада була повторно біля приймальні президента з плакатом.

— Мені сказали, що я псую імідж президенту, — каже вона у інтерв’ю газеті “RIA-Козятин”. —  А я думаю, що це керівник Козятинських електромереж псує імідж, тому що квитанції у мене є, що все оплачено. А так зробили, ніби в мене не оплачено і доказують, що жовтень, листопад, грудень був двічі за 2017 рік. Один — я за жовтень-листопад заплатила за світло і маю квитанцію, і документи. А за інші — ще треба заплатити? Лист у мене є їхній, що борг у мене числиться з жовтня 2017 року, а в мене оплачено і квитанції є. Я, навіть, даю ці документи всім, хто звертає увагу на протест, але нічого. Пропонують звертатися в суд. Бомжів до мене підсилали, це Бог свідок, щоб ті мене оброзумили. То в прокуратуру посилали, то в поліцію.

Відео дня

— Щоб не мусолили на очах у них?

— Так, щоб я там не сиділа, бо дуже серйозні машини проїжджають поряд. Люди вітання мені від якогось Володимира Борисовича передавали казали: “Так тримати! Дякую за стійкість”.

— І зараз ви які маєте наміри?

— Під лежачий камінь — вода не тече.

Ви здаватися не будете?

— Ні, я не здамся, як співає Вакарчук “без бою”, тому що я права. Це не те, що я хочу щось, вимагаю квартиру в Києві на Печерську чи ще десь щось. Я хочу, щоб мені відновили мої права. Я також людина і також маю свою гідність. Я пенсіонерка (мені вже 65 років), мешкаю в селі. Вважається, коли ти пенсіонер, то вже дурний, а як живеш в селі, то, взагалі, недорозвинутий?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up