Жінку в Махнівці на пішохідному переході збив 20-річний вінничанин

Жінку в Махнівці на пішохідному переході збив 20-річний вінничанин
  • Поліція затримала водія кросовера, який смертельно травмував жінку в Махнівці, Козятинському районі
  • Про це повідомляє сайт Поліція Вінницької області

Нагадаємо, 10 вересня близько 18 години у селі Махнівка сталась дорожньо-транспортна пригода. Загинула — 48-річна жінка. Слідчі встановлюють обставини та причини події. Водія кросовера затримали в процесуальному порядку.

За попередньою інформацією слідства, 20 – річний вінничанин, керуючи автомобілем Toyota Highlander, допустив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих травм потерпіла померла на місці пригоди.

Відео дня

— Водій освідуваний, він тверезий. Кермувальник позашляховика затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені причини аварії, — йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • сандра

    яке там ще розслідування людини нема маму дітям ніхто не поверне а ці кляті мажори так вийдуть сухими по справі тому що в нашій краіні нема і навряд що буде справедливість
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up