Життя в темряві “чорного кварталу” продовжується

Життя в темряві “чорного кварталу” продовжується

Енергозберігаючі технології потрібні. Та, мабуть, це не про наше місто. Газета “RIA-Козятин” зробила рейд вулицями, де замінили звичайні електричні лампи на енергозберігаючі.

Якщо в центрі міста, де ліхтарі є на кожному стовпі, особливих змін не помітили. Правда, за умови, що така лампа ще не вийшла з ладу.

А такі вулиці як Івана Франка, де світять тільки 9 ліхтарів на всю вулицю? На Матросова, де в ніч середи, 26 липня, світило тільки 13 ліхтарів і в деяких місцях на електроопорах немає навіть ліхтарів? Якби у нас в місті були освітлені всі вулиці, можливо, такий експеримент можна було б виправдати. Та, як бачимо, є вулиці, де суцільна темрява. Нас часто запитують, а коли буде освітлення на таких вулицях як Маяковського чи вулиці Бойка.

Відповідаємо, як каже влада, не раніше 2020 року. А якщо зважити, що влада може відмінити свою обіцянку, так як було вже не раз?

Відео дня

Хочемо зазначити, що на вулиці І. Франка та провулку Лісовому під час рейду на  дорогу вибігали не прив’язані домашні вівчарки. Ми не розуміємо мову тварини, а от собаки зрозуміли нашу. Та буде прикро, коли з цими псами зустрінуться інші люди. І собаки стануть володарями ситуації?

Галина Касяновська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up