Журнал «Моди» та елітні парфумів тих часів «Кам'яна квітка»: у музеї поповнення

Журнал «Моди» та елітні парфумів тих часів «Кам'яна квітка»:  у музеї поповнення
  • Майже щодня Музей історії міста Козятин поповнюється предметами давнини, зокрема, минулого століття, які створювали чудовий настрій і відповідний імідж членів родин залізничників.
  • Так, днями до Козятина приїхала з Києва землячка Людмила Таран, яка передала дорогі серцю предмети із її дитинства

Як пише директорка музею Лілія Макаревич, жінка передала до фонду музею песика- м'яку іграшку із натуральної вовни, подарунок батька 1970-80 -тих років, журнал «Моди», виданий у Києві 1965 р. та екземпляр досить популярних, елітних і модних парфумів тих часів «Кам'яна квітка». Тобто опинився флаконв добро збереженій упаковці на столі кабінету як, не відкриваючи його, тонкий і надзвичайно насичений аромат, такий знайомий з дитинства, заполонив усю кімнату.

— Щиро дкуємо пані Людмилі і за доставку до музею Антоніні Головненко. Звертаємось до усіх громадян, перш ніж викинути колись такі знайомі речі і предмети давнини на смітник , передзвоніть до нашого музею і запитайте, можливо, вони в подальшому стануть цінними і навіть рідкісними експонатами того періоду. Нас цікавлять повоєнного періоду одяг- сукні жіночі із крепжоржету, інших натуральних і сьогодня рідкісних , витончених тканин, прикраси ,і чоловічий одяг , взуття, наприклад- руминки, селянський довоєнний одяг та побутові речі, шукаємо підставку до кімнатних квітів, — пише Лілія Макаревич.

Телефон музею : 2-12- 47.

Відео дня

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up