Злодії не сплять: у козятинчан крадуть мобілки та виманюють гроші

Злодії не сплять: у козятинчан крадуть мобілки та виманюють гроші

Кримінальна хроніка Козятинщини минулого тижня (з 27 травня по 1 червня)

У четвер, 27 травня у центрі Козятина трапилася крадіжка. В одному із супермаркетів  поцупили алкогольні напої.

Наступного дня, у п'ятницю, 28 травня злодії “попрацювали” у Пиківцях. Там, до будинку одного з місцевих жителів пробрались злодії. Вони пошкодили вхідні двері та винесли з хати гроші та вироби із золота. Цього ж дня, подібним методом обікрали і мешканку Мшанця. Там теж злочинці зламали двері та поцупили з оселі особисті речі.

У суботу, 29 травня правоохоронці в мешканця Залізничного виявили та вилучили медичні шприци, один з яких був заповнений прозорою рідиною. Цього ж дня до поліції зателефонувала козятинчанка. Жінка повідомила, що їй систематично присилають смс повідомлення з приводу кредиту, який вона не оформляла.

Відео дня

На цьому суботній кримінал не скінчився. Ще одна крадіжка трапилася у поїзді. Там у пасажира з гаманця зникли всі гроші.

У неділю, 30 травня, ситуація в поїзді повторилася. Злодії, зловживаючи довірою одного з пасажирів, знову заволоділи грошовими коштами.

А у понеділок, 31 травня козятинчанин потрапив на гачок аферистів. Шахраї підійшли до чоловіка і почали просити дати їй телефон, мовля, потрібно терміново подзвони. В результаті чоловік залишився без свого мобільного гаджета.

У вівторок, 1 травня мобільний телефон вкрали в ще однієї козятинчанки. Цього ж дня не обійшлося і без шахрайських махінацій. Під приводом високодохідних інвестицій, через всесвітню мережу інтернет, вони використовуючи номер телефону, заволоділи коштами мешканки Козятина.

Обкрадають гаражі та “вибивають” борги: про злочини на Козятинщині
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up