Зловили наркоторговця!

Зловили наркоторговця!

Наші поліцейські затримали 39-річного баригу, який торгував ацетильованим опієм. Наркотичну речовину  правопорушник виготовляв за місцем свого проживання.

20 жовтня до поліції надійшла інформація про те, що 39-річний козятиинчанин виготовляє та продає наркотики. Оперативники провели контролну закупівлю та затримали баригу. Зловмисник продавав 1 мг ацетильованого опію за 150 гривень.

Під час обшуку у помешканні злочинця правоохоронці вилучили шприци з наркотичною рідиною об’ємом 3 мг, 10 г марихуани, шприци, електронні ваги, приладдя та інгредієнти для виготовлення ацетильованого опію.

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Олег Швець, затриманий раніше неодноразово потрапляв в поле зору поліції та притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини та крадіжки.

Відео дня

За словами затриманого наркомана, зілля він виготовляв для власного вживання та продавав знайомим. Насіння маку він купував у Вінниці, а дома виварював з нього опій.

Зараз правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення.

Вилучене направлено на експертизу.    

ФОТО з сайту: http://vn.npu.gov.ua

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up