Змагання з армспорту в училищі. Хто переміг?

Змагання з армспорту в училищі. Хто переміг?
  • У вівторок, 12 листопада в спортивному залі Міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту обирали найсильніших на руках.
  • Випробовували свої сили як хлопці, так і дівчата.
  • Розповідаємо, хто брав участь і хто посів першість.

Козятинська федерація армспорту провела в залізничному училищі змагання серед студентів з армреслінгу. Приурочили їх до міжнародного дня студента, який святкуватимуть цієї неділі, 17 листопада.

Серед тих, хто вирішив спробувати свої сили, третьокурсник Руслан Карабиньош із групи 327 (оператор комп’ютерного набору, обліковець реєстрації бухгалтерських даних). Вага — 68 кілограмів. Бере участь у подібних змаганнях вперше. Професійно спортом не займається.

— Інколи вдома спортом займався, качався і на турніках, і від полу віджимався, і штангу піднімав, — розповідає хлопець. — Я не професійний спортсмен. Я так, спробувати, що я можу, які мої сили. Дізнатися, на що я здатен. Якщо погано буде, буду ходити в качалку. Спортом займатися буду, щоб видно було, що чоловік.

Відео дня

Прийшли на змагання також і дівчата. Серед них — Анастасія Пінчук, першокурсниця групи 26 (кухар-кондитер-офіціант). Потрапила у вагову категорію до 65 кілограмів.

— Хочу спробувати себе і, можливо, щось нове для себе дізнатися, — каже дівчина. — Була на змаганнях, але не на таких трошки. З футболу.

Анастасія — спортсменка. Раніше займалася боксом, проте покинула два роки тому. Нині вже два місяці відвідує заняття з карате.

— Вирішила піти, бо мене це захопило, сподобалося, — ділиться студентка. — Брат ходить старший і я вирішила себе спробувати в цьому.

Перед початком випробувань учасникам треба було зареєструватися. Для цього кожного зважували, адже студентів треба було поділити на категорії відповідно до ваги. В результаті вийшло дві категорії дівчат та чотири — хлопців.

Тим, хто вирішив помірятися силою на руках, наочно демонстрували, як це правильно робити.

На відкритті змагань виступив Максим Кошель із піснею «Моя игра».

Перед початком випробування до учасників звернувся Руслан Кухар, голова Козятинської федерації армспорту.

— Я хочу побажати, щоб ви не сиділи в телефонах, а йшли до залу займалися спортом, розвивалися обов’язково. Нехай переможе найкращий, — сказав Кухар.

Першими помірятися силами вийшли дівчата.

Всього їх зареєструвалося одинадцять, тож змагалися вони не довго.

У категорії до 65 кілограмів найсильнішою стала Дарина Федорук, срібло виборола Анастасія Лайчук, на третьому місці опинилася Дар’я Молдован.

У категорії більше 65 кілограмів найсильнішою стала Юлія Дячук, друге місце посіла Карина Фіщук, бронза за Аллою Назаренко.

Далі до столу підійшли хлопці.

Їх зареєструвалося аж 41.

За результатами змагань у категорії до 60 кілограмів найсильнішим виявився Андрій Коваль, срібло виборов Даниїл Болюх, бронзу — Євген Василюк.

У категорії до 70 кілограмів першість виборов Микита Максименко, на другому місці опинився Дмитро Варгатюк, на третьому — Павло Продоцький.

У категорії до 80 кілограмів перше місце посів Костянтин Лук’янчук, друге — Дмитро Іваніцький, третє — Артем Войтко.

У категорії до 90 кілограмів першим став Андрій Варвальський, за ним — Віктор Михайловський, на третьому місці — Михайло Мазур.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up