Зміни: де в Козятині перенесуть автобусну зупинку?

Зміни: де в Козятині перенесуть автобусну зупинку?
Фото ілюстративне

Виконком міської ради встановив:

  • Зупинку «1 Травня» перенестиз Катукова,39  на вулицю 1 Травня на перехресті з вул. Космонавтів, по непарній стороні вулиці з облаштуванням заїзних «карманів»

З проханням перенести зупинку «1 Травня» у міську раду звернулись автомобілісти міста. Також є вимога (припис) начальника Козятинського відділення поліції підполковника поліції Олега Швеця від 04.05.2019 року. Мовляв, місце розташування зупинки «1Травня» знаходиться зі сторони будинку по вулиці Катукова, 39. У результаті зупинки маршрутними транспортними засобами ускладнюється рух для водіїв, які рухаються в попутній смузі руху. Пасажири, які виходять з транспорту, здійснюють перехід дороги в недозволеному для цього місці. (пишуть на сайті міськради)

 

Для безпеки дорожнього руху, а також безпечного пішохідного переходу вирішили, що зупинка буде перенесена на вулицю 1 Травня на перехресті з вул. Космонавтів, по непарній стороні вулиці з облаштуванням заїзних «карманів» для зупинки транспортних засобів, у тому числі автобусів.

Відео дня

— Провести демонтаж автобусної зупинки «1 Травня» одночасно з встановленням нової автобусної зупинки по вул. 1-го Травня на перехресті звул. Космонавтів, по непарній стороні вулиці в термін до 10.07.2019 року, —  йдеться в рішенні.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Володимир Петрович Сушко

    Одне питання!!
              Як і хто ставили зупинку????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up