Змінились терміни щомісячної оплати за електроенергію та умови відключення - «Вінницяобленерго»

Змінились терміни щомісячної оплати за електроенергію та умови відключення - «Вінницяобленерго»

Змінилися терміни щомісячної оплати за електроенергію, а також умови відключення/повторного підключення до мережі. Зміни відбулись відповідно до нових «Правил роздрібного ринку електричної енергії», які затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг № 312 від 14.03.2018 року. 

Про це йдеться на офіційному сайті ПАТ «Вінницяобленерго».

Терміни щомісячної оплати змінилися. Рахунок за спожиту електричну енергію сплачується протягом 10 робочих днів від дня отримання рахунка побутовим споживачем, але не пізніше 20 календарного дня після закінчення розрахункового періоду, якщо договором не встановлено інший термін.

Припинення постачання електричної енергії споживачу у випадку наявності заборгованості з оплати за спожиту електричну енергію здійснюється електропостачальником за умови попередження споживача не пізніше ніж за 10 робочих днів до дня відключення.

Відео дня

Відновлення електроживлення таких електроустановок здійснюється протягом 3 робочих днів у містах та 5 робочих днів у сільській місцевості тільки після усунення споживачем порушень (заборгованості) та відшкодування споживачем витрат на здійснення робіт з припинення та відновлення електроживлення електроустановки. Наголошуємо, що відключення проводиться незалежно від суми боргу за спожиту електричну енергію.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Оленка

    Світло це проблема....але що заважає КОЗЯТИНУ моєму рідному місту озеленитись...зробити красу для місцевих і для гостей..
  • Зоя Андрощук

    А квитанції коли приносять   після 20
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up