Змінилося посилання на сайт персонального кабінету «Вінницяобленерго»

Змінилося посилання на сайт персонального кабінету  «Вінницяобленерго»

У «Вінницяобленерго» оновили сайт персональних кабінетів споживачів

Як інформує прес-служба «Вінницяобленерго», відтепер для переходу на сайт персонального кабінету споживача потрібно скористатись наступним посиланням: svitlo.voe.com.ua

При вході до персонального кабінету в якості логіну потрібно використовувати адресу Вашої електронної пошти. Також відомо, що функція зміни паролю також працює через електронну пошту.

У повідомленні компанії йдеться також про те, що при додаванні особового рахунку під час реєстрації, окрім номера особового рахунку, потрібно ще вказати EIS код (код енергетичної ідентифікації суб’єкта ринку точки комерційного обліку), який вказано на отриманому Вами рахунку від постачальника за електричну енергію, або Додатку 2 до Договору з надання послуг розподілу, укладених після 01.01.2019 р.

Відео дня

Дізнатися свій EIС код можна у кол-центрі «Вінницяобленерго» за телефоном 0(800)217- 217.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up