ЗНО з фізики: козятинським випусникам міряли температуру

ЗНО з фізики: козятинським випусникам міряли температуру
  • У 2020 році у Козятині 21 випускник сьогодні, 2 липня, складає ЗНО з фізики.
  • Всім учасникам міряли температуру та перевіряли дотримання дистанції

Управління освіти та спорту Козятинської міської ради організувало підвіз учнів 11-х класів для проходження зовнішнього незалежного оцінювання з фізики (02.07.2020) відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 17 червня 2020 року № 1/9-331 "Про організацію підвезення учасників зовнішнього незалежного оцінювання з числа випускників закладів загальної середньої освіти до пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання та у зворотному напрямку".
На виконання вимог Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОУГО-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 23, усі учасники дотримувались дистанції, при собі мали засоби індивідуального захисту (маски, антисептики).
— Медична сестра Юлія Царьова при від’їзді виміряла температуру учасникам ЗНО безконтактним термометром. Відповідальні за збереження і здоров’я дітей провели інструктажі з техніки безпеки під час поїздки. Бажаємо нашим учням гарних результатів! — йдеться на сайті місько ради

Читайте по темі:

Чи готові козятинські заклади освіти?
Провал першого дня пробного ЗНО. Чи повернуть кошти абітурієнтам?
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up