Знову концерт без глядача

Знову концерт без глядача

У вівторок  о 18-тій в міському будинку культури давала концерт співачка з Києва Натаніка

Прийшло 45 шанувальників співу, включаючи саму виконавицю, двох представників преси і директора будинку культури.

Але талановита Натаніка не дивилась на порожній зал, а співала від душі для тих, хто прийшов. Виконавши до десятка пісень на всі позитивні випадки життя, вона запросила одного з глядачів. Ним виявився керівник гурту “Воркаут” Андрій Салинко. Піднявшись на сцену, гостя з Андрієм спробували заспівати. А потім глядачі побачили танець головного воркаутця. Правда, танцював він, стоячи на руках, чим здивував співачку. Другу половину концертної програми співачка почала із зміни вбрання. Жінки аплодували та й чоловіки не залишились байдужими. У паузах між виступами гостя розповідала про себе про своїх друзів.Так непомітно і сплинув час концертної програми. На прощання вона сказала до зустрічі і запропонували купити у неї альбоми пісень в її виконанні. І додала, що “коштують вони трохи дешевше, ніж 50 грам м’яса”.

Шанувальники її співу купували диски з піснями акторки, яка на диску ставила свій підпис. Концерт сподобався всім без винятку - від малого до тих, хто в літах. Крім природного дару співати, вона вміє сподобатись глядачеві

Відео дня

У інтерв’ю газеті “RIA-Козятин” вона сказала:

Пустий зал, це не моя проблема. Це проблема глядача чи влади, яка не забезпечила кульутрний відпочинок містян. Хто прийшов, це мої друзі. Для друзів я не можу свою роботу виконувати погано. Я багато даю благодійних концертів. Ось і весь рецепт моєї популярності.

Від редакції: Після концерту на вулиці знову лив дощ, як і після останнього концерту, коли в міському будинку виступали талановиті діти. Небо плакало, що горе-організатори за рахунок міського бюджету влаштовують культурний відпочинок купці людей, в зручний тільки для них час і день.  

 

Натаніка

Натаніка народилася в Запоріжжі, де почала співати ще в дитячому садку. Подорослішавши, Натаніка стає солісткою дитячого народного хору "Яблунька", пізніше створює поп-дует "Чорна Перлина", який стає лауреатом фестивалю "Червона Рута", і мріє про підкорення музичного Олімпу України. Але сім'я переїжджає в Москву, і життя розпорядилося так, що професійний дебют співачки відбувся в Росії. Саме там записуються перші пісні і проходять перші гастролі. Але дитяча мрія не забута, і в 2007 році Натаніка повертається, переїздить жити до Києва і починає творчий шлях в Україні. Автором багатьох нових пісень Натаніки стає прекрасний композитор і поет Олександр Тіщенко.Огненно-руда Натаніка крім гастролей і записів нових пісень встигає зніматися в кіно (її акторський дебют відбувся у фільмі Іллі Ноябрьова «13 місяців»), в рекламних роликах, бути постійним членом журі та гостем дитячих фестивалів. З кіно пов'язана і одна з останніх робіт Натаніки - пісня "Казка", яка стала головним саундтреком до фільму Олександра Катуніна "Новорічна сімейка". У 2009 році компанією "Росток-Рекордз" випущений альбом "Я не як всі", в 2010 році вийшов альбом "Я худну від тебе". Автором багатьох пісень, що увійшли до альбому, став композитор, аранжувальник і поет Олексій Малахов.

 

Преса про НатаНіка: «Натаніка - талановита і непередбачувана співачка. Вона звикла бути першою у всьому, і тому викладається на повну, що б не робила і не створювала. Її незрівнянний образ спопеляючої, вогненно-рудої діви, не дає глядачеві і шансу, відвести від неї погляд. А що ллється голос, надовго залишається в пам'яті і серці».

 

Натаніка увірвалася в радіочарт з мегахитом «Папарацці». Пісня міцно влаштувалася в ефірах найбільших радіостанцій.

Молода співачка стрімко підкорює шоу-бізнес і вже зараз представляє третій альбом "Я худну від тебе".

Вона безперервно працює над вдосконаленням своїх вокальних даних. Її фантастичне володіння голосом в будь-якому стилі гармонійно підкреслює яскраву артистичну подачу.

 

Альбом "Я худну від тебе" цілком складається з треків, які не поступаються один одному в хітовості. Альбом був записаний на одному диханні і витриманий в єдиній стилістиці - мелодійний танцювальний поп.

 

Натаніка про себе: «Я не прагну стати такою, як хтось, чи краще когось. Я просто роблю те, що я люблю. І вкладаю в це все свій час, сили і здоров'я. Мені легше не дихати, ніж не співати».

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Погуглила цю співачку, побачила назву альбому "Я худею от тебя" і зрозуміла, що на концерт я не піду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up