Знову спалах кору: за тиждень в області захворіло п'ять людей

Знову спалах кору:  за тиждень в області захворіло п'ять людей
  • На початку року в області на цю недугу захворіло дві людини.
  • Така ситуація спостерігалася протягом п'яти тижнів: нових хворих не було.
  • А ось уже на шостому тижні року недуга знову дала про себе знати.

За інформацією Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України, впродовж шостого тижня 2020 року на Вінниччині зареєстрували п'ять випадків захворюваності на кір.

«З початку поточного року в області зареєстровано 7 випадків кору, — зазначають у повідомленні. — Рівень захворюваності склав 0,44 випадки на 100 тисяч населення. Серед захворілих 6 дітей».

Відео дня

На щастя, Козятинщину хвороба минає. Кір підкошує жителів Вінниці та трьох районів: Жмеринського, Тиврівського та Чернівецького. Медики вкотре нагадують, що ефективним засобом профілактики кору є вакцинація. Нині доступно понад 64 тисячі доз вакцини КПК.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up