Знову зафіксували смерть від коронавірусу

Знову зафіксували смерть від коронавірусу
  • Детальніше читайте у нашій хроніці поширення коронавірусу за тиждень

Україна може вийти із «зеленої» зони і потрапити у «жовту». Таке на погоджувальній раді Парламенту сказав Михайло Радуцький, голова комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування. Ймовірність переходу країни до «жовтої» зони підтвердили і в Центрі економіки охорони здоров’я Київської школи економіки. Там зазначили, що розрив між госпіталізаціями і виписками хрових збільшився на третину.

Також Радуцький заявив, що наразі найнебезпечніша епідемічна ситуація у Львівській, Чернівецькій та Вінницькій областях. Хоча цього тижня нам знову вдалося оминути п’ятірку лідерів за кількістю приросту хворих на COVID-19, на Вінниччині впродовж останніх семи днів фіксували від 36 до 86 нових випадків за добу. Про це повідомляють на офіційному Телеграм-каналі Міністерства охорони здоров’я «Коронавірус_інфо».

Що стосується колишнього Козятинського району, то станом на ранок середи, 8 вересня, у нас було 3068 хворих на коронавірус від початку пандемії. Такі дані Козятинського відділення контролю та профілактики захворювань.

Відео дня

За останні сім днів на теренах колишнього Козятинського району додалося 15 нових інфікованих. Це на одного більше, ніж минулого тижня.

Також за цей тиждень маємо ще одну смерть від COVID-19. За інформацією Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб, станом на ранок середи, 8 вересня на теренах колишнього Козятинського району зареєстровано 78 летальних випадків. Тоді як минулого тижня цифра була 77.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up